Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok? Milyen gyakran van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Milyen gyakran van egyéjszakás kalandban részed?

Figyelt kérdés
Lányok volt már rá példa hogy fesztiváon vagy buliban vagy más szórakozóhelyen belle mentél valamibe,mibe?jozanul vagy berugva?

2015. máj. 28. 19:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%

1x volt, vagyis 2x. ugyanazzal az emberrel, de semmi nem volt köztünk az ő részéről, én pedig szerelmes voltam teljesen belé(nem tudta, ma se tudja, nem is fogja tudni). ismertünk előtte egymást, de igen, bulizásból lett a dolog. eléggé megbántam. főleg, hogy nem is emlékszem rá, úgy telenyomott mindennel, még magát is (ő se emlékezett rá).

szóval szép dolog a szerelem.

2015. máj. 30. 13:37
 12/20 anonim ***** válasza:
14%

persze h belementem

kár h a legjobb férfiak kö csögök :(

2015. máj. 31. 19:10
 13/20 anonim ***** válasza:
15%
nekem már elég sokszor volt, mindegyik részegen. egyáltalán nem érdekel, hogy sokak szerint ez gáz, én így érzem jól magam.
2015. jún. 1. 01:19
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem volt soha, nagyon meglepne, ha valaha is lenne. Lehetőségem lett volna rá már párszor, de amire én a szexben vágyom egy férfitól, azt senki nem tudná megadni nekem egy egyéjszakás kalandban.
2015. jún. 1. 01:43
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Szinte minden hétvégén.félrészegen.
2015. jún. 7. 22:24
 16/20 anonim ***** válasza:

#1: Szigeten tali?

22/F

2015. jún. 7. 22:32
 17/20 anonim ***** válasza:

Sosem volt még. Nem járok fesztiválokra, bulikra, szórakozóhelyekre se. Nem is rúgtam még be.

Valami gáz van velem? :D

18/L

2015. jún. 8. 01:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Naponta!

Akár többször is!

2015. jún. 8. 04:59
 19/20 anonim válasza:

Szerintem nincs vele semmi baj, sőt, van egy olyan izgalom a dologban amit egy kapcsolatban nem kapsz meg.

Nekem 3 ilyen volt, kb. 3 év alatt.

2015. jún. 8. 09:18
 20/20 anonim ***** válasza:
11-es, hogy lehet ugyanazzal az emberrel 2x egyéjszakás kalandod? Miért nem mondtad meg neki hogy szerelmes vagy belé? Miért késő? Sosincs késő...
2015. jún. 15. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!