Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Milyen gyakran van egyéjszakás kalandban részed?
Nekem nem volt. :D De idén megyek először Szigetre, szóval......
18/L
Egyszer majdnem volt, de nem bírtam megtenni, és utána kb. ribinek éreztem magam pedig meg se történt. Kb. olyan volt mintha megerőszakolt volna, pedig nem volt erőszakos. Fél évig nem is tudtam utána pasira nézni. Szóval rájöttem hogy csak szerelemből tudok szexelni.
20/L
Bson volt most a nyáron. Pettingnél több nem volt, de már rögtön utána is szörnyen éreztem magam és még mindig undorodok magamtól. Nem ribizlinek készülök, nem tudom mi ütött belém, úgy éreztem hogy valakinek nagyon meg kellene vernie, de azonnal. Akkor eldöntöttem hogy ilyet soha többet.
17L
Igen, volt, fesztiválon is, szórakozóhelyen, házibuliban is. Egyik se józanul kezdődött (mármint amikor közeledni kezdtünk), de volt, ahol mire ágyba kerültünk, már józanok voltunk. Kapcsolatom is lett már egyéjszakásból.
Mostmár egyáltalán nincsenek ilyen kalandjaim, amikor volt, akkor havonta-2havonta egyszer, amikor egyedülálló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!