Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha a felnyírt haj szerintetek ciki/gyerek akkor nektek milyen haj fazon jön be?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvasom, hogy gyerek ez a felnyírt haj, vagy nem is gyerekes hanem egyenesen meleges meg, hogy tömbeg ember tőle az ember, akkor nektek milyen haj jön be ? Szimpla rövid ? Hosszú ? Még akkor is, ha esetleg ténylegesen jobban áll a felnyírt haj ? :D2015. máj. 28. 14:34
1/9 anonim válasza:
Valoban tomeg meg divat, de akinek tenyleg jol all, miert is ne csinaltathatna ilyet. Lattam olyat, aki ugy nezett ki mint egy rossz buza, olyat akinek idetlenul allt, de van aki baromi jol nez ki vele
2/9 anonim válasza:
Nekem alapvetően az ilyen félhosszú, göndör, vagy hullámos frizurák jönnek be, mint amilyen Orlando Bloomnak, vagy Josh Grobannek van/volt... De amúgy mindenkin az ami jóláll neki. Érdemes egy jobb fodrász véleményét kikérni. :)
3/9 anonim válasza:
Nagy ívben kakiltam le azt hogy a csajoknak mi jön be és mi nem...
Régen is, meg most is hogy 5 éve kapcsoltban élek.
Olyan hajat válassz ami jól áll és jól érzed magad benne!
4/9 A kérdező kommentje:
Hát ja csak nem értem mi végül is az elvárás :D ha jobban áll így mintha csak levágom rövidre akkor is inkább rövid legyen, hogy ne legyek tömeg ember vagy sem :D
2015. máj. 28. 15:13
5/9 anonim válasza:
Régen divathajam volt semmi előnyét nem élveztem , rájöttem h felesleges. Most kopasz vagyok pedig a nők és ismerősök 90%a azt mondja h tökre jól állt amikor rövid volt viszont nekem úgy nem tetszik és így kopaszon jobban érzem magaat ,így azóta is kopasz vagyok és nem érdekel kinek mi tetszik én se az alapjánválasztok párt h kinek milyen színű, hosszúságú, formáju a haja...... Lényegtrlen és így is volt barátnöm holott neki se tetszett
6/9 anonim válasza:
Én szeretem a szanaszét álló "borzas" hajat :)
7/9 anonim válasza:
milyen felnyírt hajra gondolsz? az ecset jellegűre?
amúgy nekem a tarajba felnyírt haj tetszik pasikon, nekem is olyan van :)
20L
9/9 anonim válasza:
#7 vagyok, ezzel szerintem semmi gond, ha illik hozzád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!