Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában miért merül fel sok emberben, hogy meleg a gyereke?
Mikor nem is az és egyből kérdezgetik, hogy meleg vagy, meg minden? Nem veszik észre, hogy ezzel tök megbántják a gyereküket?
Régebben egyszer se merült ez fel sztem senkiben, hogy meleg gyereke lehet, most meg nem is meleg és megvádolják azzal, hogy a saját neméhez vonzódik...
mert ma már divat is a biszexség melegség.
meg ha úgy viselkedsz, és annyit fordítasz a külsődre és arra hogy milyen ruha legyen rajtad (csak a legdrágább mindenből) iphone stb divat gyerek vagy.. akkor ne csodálkozz ha azt hiszik mivel ez nem férfias dolog és inkább a lányokhoz hasonlitanak
Tök megbántják a gyereket? Jah hogy szar ember az, aki homoszexuális? Ó, igen? Cuki.
Régebben is felmerült a szemfülesebb szülőkben, hogy a gyerekük homoszexuális lehet. Tudod, mi a baj, inkább? Hogy ha nem veszik észre, ha nem Akarják észrevenni. Ha rá akarják erőltetni a heteroszexualitás, "normálisnak" címezve. Ez öli meg a gyereket lelkileg inkább - nem az, hogy érdeklődik a szülő iránta.
Egyébként: a homoszexualitás nem bűn, nem kéne szitokszóként, degradáló kifejezésként használni.
Nem a "melegség" a divat, hanem beszélni róla. Azelőtt nem lehetett, most igen. Azelőtt is felmerült a szülőben, hogy meleg a gyereke, de nem mert rákérdezni, mert az ciki és inkább behunyta a szemeit, ő se tudjon róla, hátha akkor a szomszédnak se tűnik fel. Most meg nyílnak a meleg szórakozóhelyek, nyíltabban ki mernek menni az utcára és bár igen, néha megnyilvánul az ellenszenv, de alapból toleránsabb velük a társadalom. Ettől "divat".
A fiatalabb fiúk jobban adnak magukra, divatosabban öltöznek és ez azelőtt inkább a melegekre volt jellemző.. azért aki cikizi, hogy egy férfi ad magára attól megkérdezném, hogy tényleg az a jó, ha elhanyagolt párunk van akin egy ezer éves pulcsi lóg? Nekem nem tetszene. Én sem vagyok az a cicababa és nem gondolom, hogy agyon kell kennie magát egy pasinak. Azt viszont igen, hogy az öltözékével is ki kell fejeznie a tiszteletet irántam, a többiek és persze önmaga iránt.
Az pedig szerintem nem megbántás, ha tisztázni akarják a dolgokat. Ha nem ez az egyetlen kérdés amit évek óta feltettek akkor nem cink és valószínűleg nem bántás. Jobb lenne egy olyan szülő aki nem törődik a gyerekével és fogalma sincs mi van körülötte?
Amúgy meg a legtöbb szülő nem tud vele mit kezdeni, ami érthető. Végig abban nevelte a gyerekét, hogy az fiú.. most meg egy számára fura helyzetben érzi magát.. előfordulhat, hogy a legjobb stílusban, időpontban, stb. kérdez.
"Nem a "melegség" a divat, hanem beszélni róla."
akkor nem vagy tisztában a divat fogalmával.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!