Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elvárják az anális szexet (pasik) ti is elviselnétek forditva?
Ahhoz természetesen jogod van, hogy ne érts egyet.
De azért szerencsésebb lett volna, ha megérted a mondandóm lényegét.
Intelligencia ahhoz kell (főként érzelmi intelligencia) hogy valaki ne tárgyként tekintsen a partnerére és ne gondolja azt, hogy neki, mint "domináns" hímnek joga van elvárásokat megfogalmazni a szexben, akár tetszik a másiknak, akár nem Ez a dolog egyik része. A másik része pedig az, hogy szerinted egy kapcsolatban az a fő, hogy mindneki ara törekedjen, hogy kielégítse a másiknak minden vágyát. Nem így fogalmaztál, de ez volt a lényeg. Nos, ebben meg én nem értek egyet. Egy kapcsolatba csak az férhet bele (feltéve, ha ott van az a bizonyos intelligencia) ami mindkét félnek jó. Ha az egyik fél olyat akar, amit a másik nem, azt illik tiszteletben tartani, nincs joga ezt elvárásként a másikkal szemben megfogalmazni. A kapcsolatban két, felnőtt és SZABAD ember vesz rész, és senkinek nincs joga az akaratát a másikra ráerőltetni. ÉS hogy ki, hogyan áll ehhez a kérdéshez, az bizony sokat elárul az intelligenciáról.
Úgy látom nem én vagyok az aki nem érti a másikat, ill. nem hajlandó elfogadni a másik véleményét. Attól ha valakinek vágyai vannak amiket nyilván meg is szeretne élni a másikkal, még nem jelenti azt hogy tárgyként kezeli a másikat. Ilyen összefüggést csak az találhat akiben van erre hajlam..
Továbbra is fenntartom, ha valaki nem szívesen teljesíti a másik vágyait, ill. nem szeretne a másik kedvében járni, az nem nevezhető jó kapcsolatnak, és talán elkéne gondolkodni hogy mennyire is illenek össze igazán. Azt senki se mondta hogy erőltesse bárki a dolgot. Tudod nem minden férfi tartozik az általad lenézett "domináns hímekhez" akik ráerőltetik az akaratukat másokra.
Egy jó kapcsolat nem a lemondásokról kellene hogy szóljon. Ha valaki lemond egy számára igazán fontos dologról, az még ugyanúgy hiányzik neki... Ennek pedig továbbra sincs semmi köze az intelligenciához, és továbbra se kellene emiatt másokat lenézni és unintelligensnek tartani.
Csak úgy sugárzik belőled a gyűlölet...
Smyl3, szerintem Te vagy az, aki nem akarja megérteni a 21-es válaszát.
Azt mondta, hogy "tegyünk különbséget pasi és pasi közt", tehát nem mindenki az a domináns hím... Te azt írtad, hogy "Tudod nem minden férfi tartozik az általad lenézett "domináns hímekhez" akik ráerőltetik az akaratukat másokra. " De ő ezt nem is írta, hogy mindenki az lenne :)
Az, hogy Te mindent megteszel a partnerednek, azt kétlem, mert biztos, hogy van valami, amit te nem tennél meg. Szereted, ha a szádba szarnak? Na ugye... Ha mindent megadsz a párodnak, még olyat is, amit te nem szeretsz, az azt jelenti, hogy teljesen alárendeled magad a másiknak. A másik, ha nem teszi meg azt, amit te szeretnél, ez nem azt jelenti, hogy nem szeret, hanem azt, hogy ő nem fog alád rendelődni, hanem esetleg neki egyenrangú kapcsolat kell. És ha te folhozod, hogy pedig én megtettem... az a te sarad. Mondhattál volna nemet.
Abban is van ám igazság, amit te írsz, mert ha nem teszi meg, még vágyni fog rá. Itt kell kompromisszumot kötni - amihez bizony nem kevés intelligencia kell.
Túlságosan is magadra vetted azt, amit az előző válaszadó írt. Talán magadra ismertél a "domináns férfi" címszó alatt? Ha nem, akkor miért vetted így magadra? :)
A másik: ha valaki nem akar megtenni egy adott dolgot a kapcsolatban, akkor csak úgy fogod tudni őt "rávenni" erre, ha bogarat ültetsz a fülébe, és erőlteted.
Drágám, ma anál? Jaj, a volt a barátnőm engedte... Biztos, hogy te is élveznéd! Minden nő élvezi, csak te még nem tudod, mert nem próbáltad/béna volt a pasid az ágyban stbstb...
Ez érzelmi zsarolás. És igenis erőltetés.
Tehát az nem kapcsolat, ha az egyik fél nem vágyik pontosan arra, amit te szeretnél. Viszont erőltetni nem kell.
Akkor ha az eddigi nőid nemet mondtak bármilyen vágyadra, te egyből otthagytad őket? :D
Smyl szerencsés lenne, ha megtanulnál értőn olvasni. Sem gyűlölet nincs bennem és megvetés sem. Sajnálat, na az most már van, de csak irányodban.
Csak ismételni tudom magam: Először értsd meg, amit leírtam, addig nemigen van miről beszélnünk. Azzal, ha ezt kérem, nem a véleményemet akarom rád erőltetni, csupán arra biztatlak, hogy ne sértődj meg akkor, ha nem bánt senki.
De ezt nem tudom szó nélkül hagyni:Pont az hogy nem vettem magamra a domináns férfi és unintelligens jelzőket, ezért volt sértő.
Látom, nem sokat értesz a pszichológiához. Inkább így maradj csöndben és éld az ostobán egyszerű életedet.
Te voltál agresszív, te voltál az, aki személyeskedett.
Tudod mi az, hogy személyeskedés? Lehet, hogy nem, de most nem fogom kigejteni. Én meg folytattam, ami nem egy szép dolog, de sajnos néha előfordul, hogy egy ismeretlen ember egy válaszával ennyi ellenszenvet tud sugározni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!