Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik elvárják az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik elvárják az anális szexet (pasik) ti is elviselnétek forditva?

Figyelt kérdés
Tényleg ilyen fontos az anális? Ha egy nö nem engedi akkor azt prüdnek lehet nevezni? Arra nem gondolnak a férfiak hogy ha kitágul a fenék utána székletvisszatartási bajai lesznek az illetönek? Vagy nekik mégis hogy tetszene ha öket dugná valaki seggbe? Eddig nem gondoltam hogy ez alap de annyi ilyet olvasok itt, és teljesen lesokkolt. Szinte elvárás merthogy szük de kb a nönek olyan mintha folyamatosan sz@rnia kellene. (persze van aki élvezi de az nagyon ritka) jo az a pasinak hogy a nö csak azért csinálja elvárás kb?:/
2015. máj. 28. 14:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Kérdező te vagy az a kretén aki két hete kb Ugyanezt megkérdezte? Csak mert az ügyeletes faszid s..ggbe rakott ne jelentsd már ki, hogy férfiakbak akao az anál mert ez egyszerűen nem igaz.
2015. máj. 28. 17:36
 12/27 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon buta vagy:( nem elvárás az anális szex csak sok férfit izgat, mint nőt az hogy két pasi kúrja egyszerre. Nem tudom hogy az anális szexet és a biszexuális beállítottságot, miért kell egy tető alá hozni, de kettő nem ugyan az. És sok nő az elején fél tőle és csak azért utasítja vissza, de sokak közülük szeretik is, persze ha normális a pasi és törődik a nővel közben, és nem azt nézi, hogy elélvezzen hanem, hogy párjának is tetszen a dolog.
2015. máj. 28. 18:20
 13/27 anonim ***** válasza:
Nagyon éretlen vagy még. Attól még élvezheti valaki, ha ő nem akarja hogy fordítva megtegyék vele, illetve ezzel nem lehet érvelni. Ugyanakkor én is élvezném, sőt igényelném, ha a lány is megtenné! Na ezt kapd ki! És nem, nem vagyok se biszex, se meleg. Én prűdnek tartom azt akinél már itt megáll a tudomány és a szexuális kultúrája megrekedt egy minimális szinten. Egy ilyen lánnyal biztos nem tudnék hosszútávon együtt lenni. Ennyitől egyáltalán nem lesznek egészségügyi problémái később se, és nem, nem olyan érzés mintha sz*rnia kéne. Ha te is ilyen elutasító vagy, akkor keress olyan párt akinek szintén minimális a szexuális kultúrája és csináljátok minden nap misszionárius pózban. De azt fogadd el, hogy vannak jópáran akik ennyivel nem érik be.
2015. máj. 28. 23:10
 14/27 anonim ***** válasza:
69%

Igen, aki nem engedi, azt prűdnek vélik, és azt hiszik, ha nem élvezi análisan, ami ma már kötelező, akkor ő nem is szop, csak misszionáriusba tolja élete végéig, és nem engedi, hogy bárhová máshová élvezzenek, csak a puncijába. Ezt a következtetést nem tudom, miből vonják le, de talán mindegy is.

Ma már kötelező az anál, ha nem csinálod, nincs pasid.

A pasik észreveszik, ha nem élvezed, csak megjátszod, de őket ez még fel is izgatja. Csak engedd nekik és kész. Ma már ettől nő a nő. Ehhez hozzá kell magad szoktatnod.

A férfiak, akik válaszoltak, azok el se olvasták a kérdésed magyarázatát. Igen, nekik tök mindegy, hogyha lesz egészségügyi problémád, esetleg azért nem tetszene nekik, mert akkor többet nem mehetne análisan, de akkor meg keresnek mást, ennyi az ő lelkiviláguk.

És itt nem konkrétan arról van szó, hogy szűkebb, hanem hogy alázhatják a nőt. Nem, nem megerőszakolják vagy ilyesmi, hanem ez egyfajta dominanciát kölcsönöz nekik.

És már mondtam, a pasinak mindegy, hogy élvezed-e, csak csinálj úgy, mintha élveznéd, cserébe ők nem veszik észre, hogy csak megjátszod. A lényeg, hogy engedd nekik.

2015. máj. 29. 09:48
 15/27 A kérdező kommentje:
Eléggé néztem a válaszokon hogy hogy pocskondiáztok csak mert nem szeretem az anált. Hihetetlen. Ettöl függetlenül az utolsonak igaza van nem tudom honnan veszitek hogy én csak a sima pozt engedem meg hogy ehhez hozzá jár hogy nem szopok stb. Remélem csak az emberek ekvés százaléka ilyen önzö...
2015. máj. 29. 10:07
 16/27 anonim ***** válasza:
A feleségem pont ilyen véleményen volt mint te, nem eröltettem ezek után, aztán mostanában meg kéri hogy csináljuk úgy is.. Meg fordítva is kezd izgi lenni pedig elzárkóztam régebben , de egyre jobban esik ha benyúl
2015. máj. 29. 12:23
 17/27 A kérdező kommentje:
Hát azért egy "benyul" meg egy fütykös között van egy kis eltérés szerintem...
2015. máj. 29. 12:46
 18/27 anonim ***** válasza:
nekem van egy dildóm, es tok jo erzes, szoval igen elviselem.. :) F
2015. máj. 29. 20:33
 19/27 anonim ***** válasza:
Itt azért tegyünk különbséget pasi és pasi közt! Az önző tahó, akinek az érzelmi kultúrája vetekszik egy döglött vakondéval, talán megengedi magának, hogy elvárásként fogalmazza meg. Én speciel csak vágyom rá, hogy az épp aktuális barátnőm beengedjen oda. De nem dőlök a kardomba, nem nevezem prűdnek, nem hagyom ott és nem csalom meg akkor, ha ő ezt nem szeretné. Elfogadom és tiszteletben tartom. Talán azért, mert szorult belém némi intelligencia...nem tudom. De ilyen körülmények közt talán nem annyira megbotránkoztató, ha azt mondom, hogy nem, fordítva nem szeretném.
2015. máj. 30. 22:00
 20/27 anonim ***** válasza:
#19: nem értek egyet ezzel. az nem intelligencia kérdése, hogy ki mire vágyik a szexben, illetve nem lenézendőek azok akiknek veled ellentétben tényleg fontos az anális szex. nekem az a véleményem hogy egy jó kapcsolatban mindkét félnek azon kellene lennie, hogy megadja azt a másiknak amire vágyik, és ne elvből utasítson el dolgokat, vagy mert csak nincs kedve hozzá és pont. de ha nagyon nincs összhang a szexuális vágyaikban, akkor az a kapcsolat se nevezhető jónak, ill. nem igazán passzolnak össze..
2015. máj. 30. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!