Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan, hogy nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy nem tudok elélvezni a pasimmal?

Figyelt kérdés

Másnál is van ilyen?? Esetleg már hosszabb ideje is együtt vannak, de csak színleli az orgazmust?

Néhányszor sikerült, de ....

Az előző pasijaimmal mindegyikkel elélveztem.

Szeretem Őt, jól kijövünk és elvagyunk, egyben egy barátot is találtam benne, ami részéről is kölcsönös.

Abban viszont az első perctől nem vagyok biztos, hogy szerelmes lenne belém. Jó, nem lehet egyből szerelmes az ember, ... de nem láttam rajta/a szemében azt a vmit, amit más pasin, ... hogy húúú, (nem is tudom, talán azt a szikrát) hogy akar, hogy örül hogy vagyok neki stb!(talán ez zavar leginkább, és talán igazam is van és ezért lelkileg nem tudok elélvezni)

Volt olyan pasim, aki iránt már nem igazán éreztem semmit, és még vele is képes voltam elélvezni!! Nem értem én ezt!

Jó az ágyban, kívánom is, de egyszerűen nem megy! Minden olyan pózt kipróbáltunk már, ami más pasinál jó volt.

Attól hogy nem élvezek el, én élvezem a szexet! Ezt neki is mondtam!

Tudom hogy Őt ezt nagyon frusztrálja és tartok tőle, hogy ezért fog dobni. MErt erről már beszéltünk, és szét is mentünk egy kis időre, de tartottuk a kapcsolatot mint "barátok" Én meg már lehet ezért görcsölök rá a szexre!

Se Ő, sem én nem jártunk még így!

NEm hiszem el, hogy nem illünk össze!!!

Vagy lehet hogy csak barátként szeretem és ez engem is megtéveszt? Vagy csak én "erőltetem" ezt a dolgot?!

Kérlek segítsetek!!!

2015. máj. 27. 14:59
 1/1 anonim válasza:
100%
Hiszen segítenék én! De gondolj bele, mit szólna a te pasid, meg az én feleségem.
2015. máj. 27. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!