Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz ha az exemmel sokkal többet beszélek, mint a pasimmal?
Figyelt kérdés
Az exemmel a szakításunk után gyakorlatilag legjobb barátok lettünk/maradtunk. Most mindkettőnknek van már új barátja/barátnője, mégis egymással beszélünk a legtöbbet. A párjaink nem féltékenyek, nincs is mire. Csak fura. Szerintetek a jövőben maradhat ez így?
22/L
2015. márc. 30. 16:08
1/6 anonim válasza:
Szerintem is fura, de ha nektek így jó, akkor mi a gond?
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, engem kicsit zavarna.
3/6 anonim válasza:
Ha őket nem zavarja, és nem is zavar bele a kapcsolataitokba, akkor maradhat ez így. Mindenesetre jó volt olvasni a kérdést, végre valaki nem kíván semmi rosszat az exének. :D
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen,de aztán lemorzsolódtunk egymásról valamiért ... Tényleg nem éreztünk egymás iránt semmit,csak barátságot.Nem tudom mennyire normális ez,én nem biztos hogy díjaznám ha a párom csinálná ezt :)
5/6 anonim válasza:
Én már eggyik exemel sem beszélek..a szennyest ga eldobom semmi téren nem venném vissza! Főleg ha van barátom nem hozzon kellemetlen helyzetbe ílyenekkel mert ő a párom és vele kell mindent megbeszélnem nem egy olyan emberrel akivel nyílván valami nem működött és véget ért a kapcsolat.Mert ha azt mondod őt ez nem zavarja szerintem meg igen csak nem mondja!
6/6 kolosszus22 válasza:
Ti tudjátok, szerintem elég fura, engem zavarna ha a barátnőm az exével bratyizna, függetlenül attól annak van-e nője vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!