Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy és vastag intim méret - keressek molett lányt, aki kibírja?
A cím mindent elárul magáról, az egyik haverom mondta, aki tisztában van a méretemmel (semmi melegség, csak tudunk egymásról dolgokat), hogy a molett lányok jobban tágulnak és talán kevésbé lenne velem, vagyis a nagyobb intim méretemmel problémájuk.
Szerintetek ez igaz lehet? Pasik és lányok véleményét egyaránt várom. Előre is köszi!
"a molett lányok jobban tágulnak"
Hülyeség. Ahogy egy férfi esetében sem függ a magasságtól, és testfelépítéstől az intim méret, úgy a lányoknál sem az alkatától függ, hogy milyen puncit örökölt. Jó példa erre Angelina Crow, meg Little Lupe. Pici filigrán madárcsontú 155-158 cm magas pici csajok és akkora dákók férnek a puncijukba, mint az alkarom.
Rohadtul de nem ettől függ.
nem csak a molett lányok bírják
17/f
Én molettebb vagyok, 160 cm 75 kg, de nagyon szűk, a férjemnek 17-18 cm és alig megy be, néh fáj is.
25N
Van itt bőven válasz.Én 26 éves nőként még nem találkoztam befogadhatatlan szerszámmal.Ez adottság,de nem harangoztak a kisebbek sem.Én 175/58/85-ös cicikkel.
Vékony az alkatom és pár barátnőmnek is,de még egyik sem panaszkodott,hogy átlagon felüli mérettel ajándékozta meg az éppen aktuális partnere.
Viszont kikotyogjuk egymásnak,ha jó a pasi a sex-ben,de azt is,ha van nagy méret is.
A szüzességem elvesztésekor volt enyhe fájdalmam.de,hogy most lenne azt nem tapasztaltm
Szerintem a molett csajsziknál is ez a helyzet.Van kiét befogadja minden komplikáció nélkül,még nagy méretben is,van amelyiknek szúk.
Az én barátnőm 90+ kg amikor elsőre bedugtam akár satuba is tehettem volna pedig nem nagy(16/5) aztán minnél többet játszottunk és gyakrabban annál kényelmesebb lett nekem is.
A hüvely fala is izmos ezért képes a tágulásra és az erő kifejtésre.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!