Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy és vastag intim méret - keressek molett lányt, aki kibírja?
A cím mindent elárul magáról, az egyik haverom mondta, aki tisztában van a méretemmel (semmi melegség, csak tudunk egymásról dolgokat), hogy a molett lányok jobban tágulnak és talán kevésbé lenne velem, vagyis a nagyobb intim méretemmel problémájuk.
Szerintetek ez igaz lehet? Pasik és lányok véleményét egyaránt várom. Előre is köszi!
Szia, én molett nő vagyok, és tuti hogy kibírnám ;)
Kár h kort nem írtál...
Most már ird már le vagy küld már el priviben légyszi mégis megkorra.
Kiváncsi vagyok annyira válalhatatlan egy méret-e.
Ne molett nőt keress, hanem olyat, akire más azt mondja, hogy "tehén. Az ilyeneknek nagy pinájuk van. Aki azt mondja h egy 155 centis 45 kilós csajnak meg egy 180 centis 80 kilós gebének ugyanakkora, az nem tudja miről beszél.
Ezért nem foglalkozom már én se a nagyon kicsi lányokkal.
Kérdező, írj te ha gondolod. De csak akkor, ha legalábbis 27 éves elmúltál, mivel én 35 vagyok.
(24-es voltam)
én is elég telt alkat vagyok barátom átlagos méret de így is nehéz néha magamba fogadnom
szerintem a testalkatnak ehhez nincs közé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!