Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy és vastag intim méret - keressek molett lányt, aki kibírja?
A cím mindent elárul magáról, az egyik haverom mondta, aki tisztában van a méretemmel (semmi melegség, csak tudunk egymásról dolgokat), hogy a molett lányok jobban tágulnak és talán kevésbé lenne velem, vagyis a nagyobb intim méretemmel problémájuk.
Szerintetek ez igaz lehet? Pasik és lányok véleményét egyaránt várom. Előre is köszi!
Nekem nagy van és eddig csak vékony nő volt akivel nem tudtam tövig berakni, ott is csak grillcsirke pózban :D
(mikor a lábát fogtam a kezemel és fent volt a két lába a feje melett, értitek na...)
Meg a molettebbeket jobban kedvelem, igazából magamtól nem is kezdek ismerkedést ránézésre 100-120kg alatti nővel.
Ez butaság nem súly kérdése ki mekkora fa...t fogad be :)
Mára már husi lettem..de vékonyként is a nagyobb vastagabb méretű férfiakat szerettem :P
Tapasztalatlan vagy, de legalább nagyképű...
A barátod sem tud mindent (jól)!
Az egyik csenevész:) barátnőm fogadásból simán magába fogadott egy BB-s pezsis üveget a nyakával indítva félig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!