Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a szex, aminel jobbat el sem tudnal kepzelni? Volt mar ilyenben reszed?
Es atlagban elegedett vagy a szexualis eleteddel?
Kort es nemet is kerek ha lehet
Koszi
Hát, azt hiszem, hogy nekem az lenne a legjobb, ha veled lennék.
Értelemszerűen nem volt még ilyenben részem.
Nincs szexuális életem.
18/L
Igazán nincs mit! ^^
Egy lánnyal volt ez ... Olyan szenvedéllyel ért hozzám, úgy feltűzelt, egy csókja az egekbe emelt ... Csodálatos volt :) Tele erotikával, gyöngédséggel, szenvedéllyel ...
Igazán ismerte a saját testét, értett a lélek megértéséhez, és ezt testileg is kitudta mutatni.
Tudom, hogy heteró kategória, nem tévesztettem el :D De ez van, nekem ez volt a legjobb szex.
20L
hm, volt.
volt egy srác, aki imádott nyalni, ez volt a kedvence.
ő olyan tökélyre tudta fejleszteni, hogy majdnem elájultam.
1 évig voltunk együtt, de csak a szex miatt, mert nem volt jobb ötletünk :)
később megtaláltam az igazit, és vele élek, de ez a srác felejthetetlen volt.
amúgyis imádom a csúnya pasikat, ez a srác amilyen csúnya volt olyan jó volt az ágyban. (ő akkor 22 volt csak)
brutális! :D
35/l
Nekem két esetben volt csodálatos a nővel, akit nagyon szerettem, meg akinek az első voltam.
Kb ugyanazt a lelkesedést, gyengédséget hozza elő mind a két helyzet, csak más okból.
Volt részem ilyenben, de most sem olyan rossz!
Csak az emberek kisebbik fele képes szeretkezni, a többi csak közösül.
F61
Az imádott partner tud csak olyat adni, ami felülmúl minden egyebet. Ha érzelmek nélkül ölelkezel, kiürülsz. Testileg, de főleg lelkileg. Fáradt és frusztrált leszel. Ha a szerelmeddel teszed ezt, feltöltődsz. Egy hegyet is arrébb tudnál tolni. Úgy érzed, tiéd a világ, és nyerésre állsz a élettel szemben.
Ezért nem is értem, miért akar ma mindenki érzelmek nélküli szexkapcsolatot létesíteni.
Ja, és a kérdés második része:
Volt/van ilyenben részem. Azt nem mondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok a mostani helyzetemmel, mert mióta imádott hitvesem is átlépte az 50-et, megcsappant az intim együttléteink száma. Ugyanakkor még mindig jobban állunk a heti egy menettel, mint sokan a korosztályunkból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!