Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Problémás, ha egy prostit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémás, ha egy prostit orálisan kényeztetek?

Figyelt kérdés
A nekem szimpi prostikat ki szoktam nyalni. Igaz, nagyon ritkán járok hozzájuk, éves szinten néhány alkalom. Lehet szerintetek ettől valamilyen bajom? Tudom hogy így is terjedhetnek az STD-k, azon gondolkodom, van-e valamilyen mód hogy ennek a kockázatát csökkentsem?

2015. máj. 21. 17:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Tudod miért? Nem, nincsenek tele pénzzel. Tele vannak önbizalommal és a nőknek ez kell."

Az a baj, hogy nagyon jó úgy tanácsot adni, hogy az igazi megoldást nem írod le. Ajánlhatnál egy olyan kapszulát, vagy akármit amitől azon nyomban megjön valakinek a "tele önbizalom"... én is ismerek egy alacsony mókusképű 25 körüli formát, akinek egy baromi jó nője van. Dagad az egótól a kis törpe, iszonyú erőszakos a dumája, nagyképű stb... talán ezért van vele a csaj.

...de ez pszichológia. Egyszerűen nem várhatod el másoktól a hatalmas duzzadó egót, mert azt pontosan a genetikai és pszichológiai gátak okozzák. Akit gyerekkorában b..sztattak, vertek, csúnya is, vagy szorongó, vagy 10/10-szer undorító módon lekoptatták a lányok, attól te ki..szottul nem várhatod el, hogy legyen hip-hop hirtelen hatalmas egója. Na látod ez az amit a te fajta emberek képtelenek megérteni. Az ilyen érzékeny lelkileg sérült embereknek sok év, évtized nagyon kemény munkája kell ahhoz, hogy gyűjtsön egy kis önbizalmat - és pillanatok munkája lerombolni.

Nekem pl egy nagyon szép barátnőm volt, művész fotómodell volt. Tényleg állati jó csaj volt. Rámunt, talán beleszeretett egy magas színészgyerekbe. Nem tudom már meg soha. Szép pár hónap volt, de nekem évekre szétk..rta az önbizalmamat, hogy elvesztettem és nem kellettem neki többé... de ettől még szerencsés vagyok, hogy nekem voltak nőim, és lesznek is.

Nem tartom magam átlagosnak, inkább "különös" jelenség vagyok a nők körében. Valakik kedvelnek, valakinek nem jön be a stílusom, a megjelenésem. Persze ha tökösebb lennék, vagy az egóm lenne óriási akkor biztos könnyebben menne a dolog, de én nem vagyok ilyen. Ez nem választás kérdése, hanem pszichológia és genetika.

Sokan nem tudják, de egy szorongó, félénk, önbizalomhiányos ember agyában teljesen más a neurotranszmitterek aránya, mint egy határozott, laza, domináns, nagyképű személynek. Ezt genetika, öröklődés határoz meg. Innentől törheted, nevelheted, edzheted magadat, a neurohormonok szintje nálad X lesz, nála meg 10X. Hosszú évek munkájával, vagy más kompenzációkkal lehet előnyökre szert tenni a nőknél, de az alap adott. Biztos az óvatos, félénk szorongó jellemnek is volt valami evolúciós előnye, mert míg az alfahím végigdugta a tábort, majd elment kardfogú tigrisre vadászni, és otthagyta a fogát... na akkor jött el az óvatos emberek ideje :)

Abban igazad van, hogy a tétlenség rossz. Mozgással, sporttal, vagy életcélokkal apró lépésekben növelhető az önbizalom... de nem várhatod el az ilyen jellemektől, hogy egyik napról a másikra csajozó gépekké váljanak.

2015. szept. 5. 00:49
 22/23 anonim ***** válasza:

"A külső kb. egy tized arányban fontos. Ha ápolt vagy és tiszta ruha van rajtad, az már elég"

Ez meg egyértelműen hülyeség. Senkit nem kell álltatni azért... Bár a Simsben lehet így ment :D

2015. szept. 5. 00:51
 23/23 anonim ***** válasza:

"Dagad az egótól a kis törpe, iszonyú erőszakos a dumája, nagyképű stb."

Lenézed, mert irigy vagy rá. Tanulnod kellene tőle.

Senki nem mondta hogy egyik napról a másikra kellene megváltozni valakinek.

Az a nő azért hagyott el, mert nem volt veled boldog. A másik férfi jobban kielégítette a vágyait. Akár fáj, akár nem, ezt el kell fogadni és továbblépni.

Aki akarja, féllábbal is lefutja a maratont vagy kezek nélkül fest. De van aki egész életét otthon a 4 fal között éli le keseregve a saját nyomorúságán. Na ugyanez a helyzet a mentális dolgokkal is.

"nagyon jó úgy tanácsot adni, hogy az igazi megoldást nem írod le"

Milyen fizikai kondiban vagy? Hány fekvőtámaszt tud megcsinálni? Na ugye. Hogyan is várhatod el, hogy a nők téged válasszanak ha a férfiak 80%-a egyszerűen fizikailag erősebb nálad. Nem kigyúrt alak el, hanem erő. De leírhatom ezt a tanácsot százszor is, nem akarod meghallani. Mert jaj, én nem, én nem vagyok jó tesiből, jaj én nekem izomsorvadásom van, jaj én megsérülök, jaj...

Eléggé naívság azt gondolni hogy az őskorban a nők széttették a lábukat a bétáknak, csak azért mert éppen nem volt ott az alfahím. Ugyanúgy ellenálltak a gyenge hímeknek, mint manapság. Amikor egy tigris rátámadt a táborra, akkor szerinted kiben látott könnyű célpontot? A bétában: gyenge, ügyetlen, képtelen megvédeni magát (hisz a vadászatokat mindig kibekkelte), így könnyű volt őt elkapni.

2015. szept. 5. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!