Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért fáj mindig ha szeretkezem a barátommal, már egy éve?
A barátommal egy éve havi 1-3 alkalommal szexelünk. Vele vesztettem el a szüzességemet is. Eleinte normálisnak tartottam h kicsit fàj, de egy év utàn szerintem ennek már nem kéne igy lennie.. a fájdalom miatt még soha nem is volt orgazmusom szex közben, és van h úgy àllok hozzà h "na legyünk túl rajta" mert örülök h a barátomnak jó, de mostmàr zavar h én nem élvezem a dolgot.. a baràtom mindig mondja h mennyire szűk vagyok (ez persze számára pozitivum). Lehet h ezért fáj?:S
18/L
1 év alatt ha havi 2x szexelsz az nem sok
és BESZÉLJ A BARÁTODDAL ERRŐL !
ha nem mondod honnan tudja h neked nem jó ?
ne engedd h behatoljon amíg rendesen ki nem nyalt és most az legyen a cél h te is élvezd a dolgot
szal a pasid vegyen vissza
Neki 19cm a pénisze.
Beszéltünk már erről és próbál óvatos lenni meg odafigyelni, de sehogy sem igazán jó:S
Az már elég komoly "szerszám"ahhoz,hogy fájdalmat tudjon okozni.Főleg ha vastag is.
Nyilván sokat tud tágulni a hüvely,de vannak biológiai határok.
Azt javaslom olvassatok utána a lehetséges megoldásnak.Valószínűleg hosszabb előjáték,megértés és figyelem szükséges a barátod részéről.
a hossz az egy dolog
nem kell betenni végig ha nem megy ...
más kérdés a vastagság
ezen nem lehet technikázni
am meg ülj le vele és beszéld meg
Asszem én már ide nem is kellek.
Szerintem minden világos mi a probléma, csak a vak nem látja a fától az erdőt!
Észt én se tudok adni, ha ennyi után nem jön le mi a baj.
Azt mondják a szerelem vak.
Na de az miért vakul meg aki szerelmes lesz? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!