Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mért fáj mindig ha szeretkezem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért fáj mindig ha szeretkezem a barátommal, már egy éve?

Figyelt kérdés

A barátommal egy éve havi 1-3 alkalommal szexelünk. Vele vesztettem el a szüzességemet is. Eleinte normálisnak tartottam h kicsit fàj, de egy év utàn szerintem ennek már nem kéne igy lennie.. a fájdalom miatt még soha nem is volt orgazmusom szex közben, és van h úgy àllok hozzà h "na legyünk túl rajta" mert örülök h a barátomnak jó, de mostmàr zavar h én nem élvezem a dolgot.. a baràtom mindig mondja h mennyire szűk vagyok (ez persze számára pozitivum). Lehet h ezért fáj?:S

18/L

2015. máj. 21. 07:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lazulsz el eléggé,beszéld meg vele,hogy hosszabb legyen az előjáték,mit csináljon amitől jobban beindulsz.
2015. máj. 21. 07:42
 2/8 anonim ***** válasza:

1 év alatt ha havi 2x szexelsz az nem sok

és BESZÉLJ A BARÁTODDAL ERRŐL !

ha nem mondod honnan tudja h neked nem jó ?

ne engedd h behatoljon amíg rendesen ki nem nyalt és most az legyen a cél h te is élvezd a dolgot

szal a pasid vegyen vissza

2015. máj. 21. 09:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Itt nincs mit megbeszélni. Ez nem az a pasi, akivel lenned kell. Ennyi a történet. Menj, és keresd meg Ő-t.
2015. máj. 22. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Elképzelhető,hogy méretileg sem passzoltok egymáshoz.
2015. máj. 22. 11:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Neki 19cm a pénisze.

Beszéltünk már erről és próbál óvatos lenni meg odafigyelni, de sehogy sem igazán jó:S

2015. máj. 22. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Az már elég komoly "szerszám"ahhoz,hogy fájdalmat tudjon okozni.Főleg ha vastag is.

Nyilván sokat tud tágulni a hüvely,de vannak biológiai határok.

Azt javaslom olvassatok utána a lehetséges megoldásnak.Valószínűleg hosszabb előjáték,megértés és figyelem szükséges a barátod részéről.

2015. máj. 22. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:

a hossz az egy dolog

nem kell betenni végig ha nem megy ...

más kérdés a vastagság

ezen nem lehet technikázni

am meg ülj le vele és beszéld meg

2015. máj. 25. 07:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Asszem én már ide nem is kellek.

Szerintem minden világos mi a probléma, csak a vak nem látja a fától az erdőt!

Észt én se tudok adni, ha ennyi után nem jön le mi a baj.

Azt mondják a szerelem vak.

Na de az miért vakul meg aki szerelmes lesz? :O

2015. máj. 25. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!