Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Merev állapotban 6cm hosszú a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merev állapotban 6cm hosszú a farkam. Lankadtan pedig 3cm. Ez kicsinek számít?

Figyelt kérdés
25/F vagyok.

2015. máj. 20. 16:39
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
84%
Ez komoly gyerekek?(ez kivaltkepp a 19esnek es a 30-as valaszolonak szol) szerencsetlen embernek van igy is eleg gondja gondolom nem azert jott ide hogy ti még BUZULÁSRA batoritjátok h ''férfi partnert'' keressen
2016. márc. 20. 03:37
 32/37 anonim ***** válasza:
45%
Igazad van utolsó, hánynom kell tőletek. A punci mellett maradj! Tanulj meg jól nyalni. Mondcsak lett azóta barátnőd?
2016. márc. 20. 18:56
 33/37 anonim ***** válasza:
..igen, ez kicsi - még 11cm alatt(mereven) is..Laci
2016. jún. 9. 16:18
 34/37 anonim ***** válasza:

Ilyenkor valami rohadt mázlistának érzem magam a 13 centimmel :)

viccet félretééve nekem is gátlásaim vannak miatta, mert alapbol picire összemegy. Igy az egyéjszakás kalandokba nem igazán szeretem előkapni. Amikor már áll akkor nincs vele baj, persze voltam már olyan lánnyal aki azt mondta jaj de kis édes olyan cuki, de aztán jól leszopott, ugyhogy nem ütöttem meg

2016. jún. 10. 00:10
 35/37 anonim ***** válasza:
8%

Nem viccből és rosszindulatból, de elgondolkoztam azon, mi lenne az út, amit hasonló helyzetben választanék.

Nos, nővé műttetném magam úgy, hogy kérném, a péniszemből ne vágjanak egy centit se, és mivel abból alakítanák ki a csiklómat a majdani hüvelyem felett, lenne egy extrém nagy csiklóm, amivel rohadt nagy sikerem lenne a leszbikus csajok között. Ugyanis nyilvánvaló, hogy a szexuális orientációm nem változna, ha hetero férfi vagyok, és úgy leszek testileg nő, továbbra is a nők fognak tetszeni, vagyis csak leszbikus kapcsolataim lennének, azaz nőkkel szexelhetnék. A hatcentis csiklómat még beléjük is tehetném, hiszen a leszbik nagyon odavannak a nagy csiklókért, és általában a nagy csiklós csajokban van is leszbikus hajlam.

2016. aug. 28. 14:35
 36/37 anonim ***** válasza:
Vagy egy gyógyszertárnyi kox. Régebben lefeküdtem egy szteroidos lánnyal, akkora csiklója volt, hogy le tudtam szopni. Nem volt testépítő, de hormonokat kellett szednie
2016. aug. 28. 21:35
 37/37 anonim válasza:
Az nagyon csepp ;)
jan. 25. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!