Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merev állapotban 6cm hosszú a farkam. Lankadtan pedig 3cm. Ez kicsinek számít?
Figyelt kérdés
25/F vagyok.2015. máj. 20. 16:39
21/37 anonim válasza:
Figyelj, ez pici, oszt késsz, de azért ne kösd fel magad. Amikor nekem megállt a növésben 14 cm, akkor én is odáig voltam, hogy így majd hogy fogok levetkőzni a lányo kelőtt, aztán mégse gondoltam jól, nem volt semmi probléma. Műtéttel, max 3 centi az amit tudsz növelni. DE van egy módszer , a jelq asszem így irják, azzal állítólag 5 centi növekedés is elérhető,De van itt egy kis probléma, hogy akár tönkre is teheted a farkad. Ez a módszer arról ,szól a hogy mikro sérüléseket okozol a nemzőgerendádnak. és össze forás utánn, nagyobb lessz eggy heggel
22/37 anonim válasza:
Ha ez komoly akkor sajnállak! Nekem 15 cm van és vastagabb az átlagnál! Mégis három csajomból , három mondta hogy kicsi!
23/37 anonim válasza:
én is 25/F s el kell keserítselek de nekem 18/6
24/37 anonim válasza:
Srácok! A japán tudósok, év végén komplett emberi agyat akarnak áttültetni egy másik fickó testébe. Komolyan akkora gondot okozna, egy 30 centis néger fütyköst ,felcsapni szegény srácok sorsverte testére?
26/37 anonim válasza:
Eléggé... költözz ázsiába és fogyj le alaposan talán ott jobbak az esélyeid :)
30F 18/5-6
28/37 anonim válasza:
Nekem volt már dolgom olyan fickóval, akinek a farka nem volt hosszabb a tiédnél. Mesélte, korábban selyemfiú volt Németországba és egy halom pénzt keresett a szexeléssel.
A farok hossza egyáltalán nem egyenlő a gyönyör nagyságával. Csak meg kell találnod a megfelelő pózt, és vedd elő a két kezed, mind a 10 ujjaddal + a nyelv.
Lefeküdtünk, de nem kért érte pénzt. Egy óra alatt 2x élveztem el és az volt a legjobb kefélés életembe.
Ne légy szomi! Hajrá... :)
29/37 anonim válasza:
Utolsó ez most komoly? Milyen önbizalma lehet egy olyan embernek, aki képes akkora pöcökkel selyemfiúnak állni?
30/37 potyike válasza:
az ilyen fiúnak azt ajánlom,hogy próbáljon találni egy orál centrikus férfit,aki meg is szeret téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!