Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Merev állapotban 6cm hosszú a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merev állapotban 6cm hosszú a farkam. Lankadtan pedig 3cm. Ez kicsinek számít?

Figyelt kérdés
25/F vagyok.

2015. máj. 20. 16:39
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
7%
Figyelj, ez pici, oszt késsz, de azért ne kösd fel magad. Amikor nekem megállt a növésben 14 cm, akkor én is odáig voltam, hogy így majd hogy fogok levetkőzni a lányo kelőtt, aztán mégse gondoltam jól, nem volt semmi probléma. Műtéttel, max 3 centi az amit tudsz növelni. DE van egy módszer , a jelq asszem így irják, azzal állítólag 5 centi növekedés is elérhető,De van itt egy kis probléma, hogy akár tönkre is teheted a farkad. Ez a módszer arról ,szól a hogy mikro sérüléseket okozol a nemzőgerendádnak. és össze forás utánn, nagyobb lessz eggy heggel
2015. máj. 22. 23:19
 22/37 anonim ***** válasza:
Ha ez komoly akkor sajnállak! Nekem 15 cm van és vastagabb az átlagnál! Mégis három csajomból , három mondta hogy kicsi!
2015. jún. 23. 08:06
 23/37 anonim ***** válasza:
én is 25/F s el kell keserítselek de nekem 18/6
2015. jún. 27. 10:04
 24/37 anonim ***** válasza:
36%
Srácok! A japán tudósok, év végén komplett emberi agyat akarnak áttültetni egy másik fickó testébe. Komolyan akkora gondot okozna, egy 30 centis néger fütyköst ,felcsapni szegény srácok sorsverte testére?
2015. jún. 27. 18:09
 25/37 anonim ***** válasza:
10%
Mihez képest?
2015. szept. 2. 11:06
 26/37 anonim ***** válasza:
10%

Eléggé... költözz ázsiába és fogyj le alaposan talán ott jobbak az esélyeid :)

30F 18/5-6

2015. szept. 2. 11:14
 27/37 anonim ***** válasza:

Ehhez képest kicsi:

[link]

2015. szept. 2. 11:15
 28/37 anonim ***** válasza:
64%

Nekem volt már dolgom olyan fickóval, akinek a farka nem volt hosszabb a tiédnél. Mesélte, korábban selyemfiú volt Németországba és egy halom pénzt keresett a szexeléssel.

A farok hossza egyáltalán nem egyenlő a gyönyör nagyságával. Csak meg kell találnod a megfelelő pózt, és vedd elő a két kezed, mind a 10 ujjaddal + a nyelv.

Lefeküdtünk, de nem kért érte pénzt. Egy óra alatt 2x élveztem el és az volt a legjobb kefélés életembe.

Ne légy szomi! Hajrá... :)

2015. szept. 30. 21:18
 29/37 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó ez most komoly? Milyen önbizalma lehet egy olyan embernek, aki képes akkora pöcökkel selyemfiúnak állni?
2015. okt. 1. 17:39
 30/37 potyike ***** válasza:
7%
az ilyen fiúnak azt ajánlom,hogy próbáljon találni egy orál centrikus férfit,aki meg is szeret téged
2015. nov. 27. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!