Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nőként ezt imádom? Vagy hogy ennyire?
Most nézegetem itt az oldalt, és hát gondoltam leírom akkor ezt a kérdést, számomra furcsa, hogy valaki nem vonzódik nőként a spermához.
Az én barátomnak érthetetlen módon, napi 3x-os szex mellett (vagy akár 4, mondjuk igaz, hosszú a szex is és az előjáték is) nem hogy egyre kevesebb, hanem egyre több van, vagy legalábbis ugyanannyi, mármint spermából.
És valahogy az a kedvenc részem, ha bennem megy el (akár a számban, akár lent). De ahogy olvasom, ettől sokan undorodnak ami számomra furcsa.
Hülyeséget nem akarok mondani, de a páromnak van kb majdnem fél dl minden alkalommal, amit onnan tudok, hogy egyben nem is bírom lenyelni. (kétszer kell legalább). Ezt csak azért írom le, mert valakit meg csak az zavar ha sok van, engem meg pont fordítva, nagyon imádom.
De ha esetleg van itt olyan aki ettől undorodik, leírná a mikéntjét? Még ha férfi lennék, kombinálnék hülyeséget, na de nő vagyok, és talán jobban szeretem a barátom spermáját, mint magát az aktust, vagy a farkát.
Ha még arra gondolok, hogy teszem azt beleélvez az üdítőmbe, vagy a kajámba az is beindít, nem hogy taszít. (sokszor eljátszok a gondolattal, de mikor odakerül a sor, inkább gyors eltüntetem :) )
azt gondolsz amit akarsz :)
van benne túlzás, hogy fél dl, mert igazából sosem mértem, csak érzem hogy a volt partnereimhez képest sok.
a túlzás meg csak azért volt, mert akkor azt gondolnátok napközben neki kevesebb van. ez biztos nincs így. ha kétszer élvez el egymás után (mert tud ilyet), akkor is mindkettő krémállagú fehér, és nem átlátszó.
Az más kérdés, hogyha 5 perc múlva megint elélvez (mármint másodszor), akkor nem sok van. De így nem szoktunk szexelni hogy több menetet.
Inkább többször, hosszabbat.
Az exem is tudott kétszer elmenni, de ott fehér átlátszó cseppek jöttek ki.
Ha jó voltam bioszból azt tudom, hogy az ondó spermiumból meg valamiből áll, és gondolom neki nem nagyon volt spermiumja már 2. alkalomra. Na de a barátomnak van.
Volt még annó nemi vizsgálaton mert csak így mentem bele a gyógyszerbe, és orvos is megerősítette, hogy "spermatúltengése" van.
De azt is mondta, hogy ez nem ritka és nem is gond, csak a férfiak nagyrésze sosem volt még vizsgálaton, és van aki egész életében el se megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!