Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan akinek bejön nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akinek bejön nagyon vékony srác, és nem taszítja szexuálisan sem?

Figyelt kérdés
Szóval látszódnak a bordáim például. Idősebb vagyok, nem is ez a páwa srác féle. Sportolni is sportolok, de nekem nagyon nehéz súlyt növelnem.
2015. máj. 19. 16:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
# 9-es örülök, hogy mégis létezik olyan lány akit nem taszítanak a kérdezőhöz és hozzám hasonlók. Ez kevéske remény ad, hogy egyszer még én is találhatok valakit. Bár nem túl sok...
2015. máj. 19. 21:47
 12/26 anonim ***** válasza:

Az én barátom is nagyon vékony (175cm és 55kg), de annyira vészesen nem látszik rajta,, főleg ruhában, ez nálam nem volt "elhajtási indok". Egyébként állandóan zabál, de nem hízik, és emiatt utálom is néha, mert nekem elég csak kajára néznem :D (persze tudom, hogy nem ő tehet róla).

Amúgy sose gondoltam volna, hogy vékony párom lesz, bírom a mackókat is, ettől függetlenül minden porcikáját imádom :)

2015. máj. 19. 22:28
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
#3 ezt a karácsonyfadíszes dumádat gyorsan felejtsd el :D
2015. máj. 19. 23:29
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon sovány vagyok (176/53 kiló) és én is akármit csinálok (zabálok éjjel-nappal) mégsem jön rám egy deka sem. Én idáig csak elutasítást kaptam a soványságom miatt sajnos. 😞😔
2015. máj. 20. 19:16
 15/26 anonim ***** válasza:
Menj le edzeni!
2015. máj. 20. 19:25
 16/26 anonim ***** válasza:
9-es vagyok.Esztétikailag kicsit sem zavar,hogy a barátom sovány,úgy szeretem ahogy van.Inkább az zavar,hogy ha mellé állok egy dagadt disznónak érzem magam :D
2015. máj. 20. 20:21
 17/26 A kérdező kommentje:
Járok edzeni :)
2015. máj. 20. 20:33
 18/26 anonim ***** válasza:

Sakkozol? :D Emelj nagy súlyokat és zabálj rengeteget (minőségi szénhidrátot és húst főleg). Ha nem vagy beteg, akkor hízni fogsz (ha az vagy, akkor meg irány az orvos).

Én is azt hittem, hogy nem tudok hízni (194 cm, 70 kg), aztán kb. 10 hónap alatt megfelelő edzéssel és kajával felszedtem 12-13 kilót és már az a bajom, hogy kezd pocakom lenni. :P

2015. máj. 20. 22:22
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

#3-as nagyon jól mondja,egy férfi 80 felett férfi.

Sportolj és zabálj,napi 10-szer egyél plusz dupla adag turmixok.

Mert tapasztalat a csajok állandóan fogdosnak és mondják,hogy de jó testem van,de forma,és már nedvesek is.

Eddig ahány lánnyal voltam,mindnek csak izmos pasik kellettek de minimum 75kg-osak.

NEm tehetsz mást edzés,kaja,edzés,kaja,edzés,kaja, és turmixok-tömegnövelő napi 3 dupla adag,fehérje napi 2 dupla adag plusz a minimum 6-10 kajálás,nem vicc,és heti 4 edzés edzővel.

2015. máj. 27. 15:00
 20/26 anonim ***** válasza:

Majd ha nem kell aggódnom azon, hogy maholnap miből veszek kenyeret, akkor esetleg. De amíg havi 50-ből élek meg, addig nem nagyon jut pénzem ilyenekre.

Üdv: valamelyik előző válaszoló, aki sovány

2015. máj. 27. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!