Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, bejön, ha egy lány hajlékony, de nem vékony?
Figyelt kérdés
Ha le tud menni spárgába is? Nem vagyok valami vékony alkat, sőt, de nagyon hajlékony vagyok, még az osztályban a profi sportoló lánytól is hajlékonyabb, a tanárt is meglepte. Jó, ez nem előny tudom, de mi a véleményetek róla? 18/l2015. jan. 27. 20:15
1/3 anonim válasza:
Valamely pózokban előnyös, de ha ennyire hajlékony vagy kezdj el sportolni :)
2/3 opened paradise válasza:
Tud az hasznos lenni :D
Bár te szerencsés vagy,mert fiúként meg nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!