Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gátlásos, szűz,30 év alatti pasi hol tudna megismerkedni egy olyan lánnyal, aki (akár pénzért is) lefeküdne vele, de nem "hivatásos"?
Figyelt kérdés
Nehéz ügy vagyok, mert nem tudok ismerkedni, leblokkolok, ha le kellene szólítani egy lányt, tehát az pl. esélytelen, hogy odamegyek valakihez egy szórakozóhelyen.
Örömlányt meg nem szeretnék, szerintem nem kell kifejtenem, hogy miért..
A pénz-dolgot meg azért hoztam elő, hátha megkönnyíti a helyzetem.
Mit tanácsolnátok nekem?
2015. máj. 18. 22:04
11/27 anonim válasza:
Én simán lefeküdnék valakivel pénzért, mert szeretek szexelni, de mindenki csak megdug és aztán ott hagy, így legalább valami hasznom is lenne belőle. :D
12/27 A kérdező kommentje:
Írnál nekem?
2015. máj. 28. 20:43
14/27 A kérdező kommentje:
Nos, a helyzet az, hogy pár nap óta nem vagyok szűz..:)
2015. jún. 6. 15:53
15/27 anonim válasza:
na, mesélj, mi volt? :) végül sikerült valahogy?
16/27 A kérdező kommentje:
Bezony.. megismerkedtem egy nagyon kedves és szimpatikus lánnyal, akinek elmeséltem a "problémámat" - roppant segítőkésznek bizonyult:)
2015. jún. 6. 15:58
17/27 anonim válasza:
akkor nem is fizettél érte végül, csak szimpátiából tette?
18/27 A kérdező kommentje:
Igen.. állítólag jófejnek tart:) tiszta sci-fi.
2015. jún. 6. 16:07
19/27 anonim válasza:
hát, akkor talán nekem is van esélyem egyszer valami boldogságra :D
24F, szűz és gátlásos
20/27 anonim válasza:
De kis benát vagytok >< én sem találok am lányt de én 18 éves vagyok és biszex >< és nekem nem szexre kell csajszi hanem kapcsolatra >< de penzért hát undoritó ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!