Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi nagyon sokáig nem lesz nővel vagy esetleg felnőtt korára még szűz azok átmennek homiba vagy nem törvény szerű?
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 10:00
1/7 anonim válasza:
Gratulálok, megnyerted az év leghülyébb kérdése díjat :D
A válasz pedig: NEM
2/7 anonim válasza:
mindig is voltak biszex hajlamaim. elgondolkoztam a dolgon. mivel nőt nem tudok szerezni, végül beérem majd a kevésbé tetsző dologgal.
3/7 anonim válasza:
Nem lettem meleg, csak azért mert még nem voltam nővel.
Szóval kérdés cáfolva!
26F
4/7 anonim válasza:
Max bi. Én mondjuk nem ezért lettem az
5/7 Aladárkiss válasza:
Nem megy át homiba max csak többet csapkodja a szerelem botját.
6/7 anonim válasza:
Hominak születni kell. Ha nem veszed észre, hogy vonzódsz egy adott nemhez tiniként, akkor később sem fogsz változni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!