Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fesztiválokon szíveseb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fesztiválokon szívesebben bevállaltok egy éjszakás kalandokat?

Figyelt kérdés

Sok sztorit hallottam, most megyek életemben először egész hétre sátrazni többet között Volt fesztiválra is.

Ilyen fesztiválokon ti jobban bennevagytok az egy éjszakás kalandokban?

Minden nap mással, vagy egy nap több pasival is?

Hogy megy ez?

Köszi!

2015. máj. 18. 20:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat, még érdekelne mások véleményei/élményei/tapasztalatai is!
2015. jún. 10. 13:18
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

Tapasztalt férfiként, erősen megvetem azokat a fiatal férfi és fiú társaimat, akik egy ócska önkielégítésért képesek egyéjszakás kalandokba, ócska dugásokba belemenni igénytelen nővel. Inkább használja a fiú a saját kezét, ha már a nőt csak egy darab papírzsebkendőnek akarja használni a magömlésének a feltakarításához.

A szexualitás, egy érzelmekkel teli emberi kapcsolat szeretetre vágyó férfi és nő között. Aki ezt kétségbevonja, soha nem fogja megkapni az igazi örömöt.

( * A Windows program képtelen megtanulni, hogy az összetett szavakat, ami egy fogalmat jelent, egy szóban kell írni. - egyéjszakás - )

2015. jún. 10. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nyugodtan vágj bele, ha az érzelmeidet eltudod vonatkoztatni a szexualitástól, és nem kezdesz érezni egyből valamit. Védekezz feltétlen és azért válogasd meg partnereid:)
2015. jún. 10. 15:07
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
basszunk
2015. júl. 11. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!