Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most a lábfetis és harisnyafeé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a lábfetis és harisnyafeétis egy betegség vagy sem? Sok srácnak van ilyenje?

Figyelt kérdés

2015. máj. 18. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sokan vagyunk,de lehet hogy még többen,csak nem vallják be.

Szerintem se betegség.

2015. máj. 18. 19:45
 12/14 A kérdező kommentje:
szerintem meg nem perverz.kiemeli csajok formás lábát a harisnya segédeszköz. szerintem is kevesen vallják be
2015. máj. 18. 21:04
 13/14 anonim válasza:

Ez nem betegség, hanem veleszületett állapot. Örülök ennek a kérdésnek, mert legalább kibeszélhetem magamat erről a dologról.

Nekem óvodás koromban kezdődött ez a harisnyanadrág mánia. Egyszerűen megtetszett, és mivel ott az óvónők jóvoltából kötelező volt a harisnya, így én is hordtam. De azt nem gondoltam volna, hogy így megmarad nekem a mai napig. Elkezdtem aztán dolgozni a suli után,és rögtön pamutharisnyanadrágokat ( az a régifajta kötött bordás) vettem a fizetésemből, mert valami megtetszett benne. Rájöttem, hogy ebből nincs gyógyulás ilyen állapotból. Úgy tudom kezelni, ha hordom akár a farmer alatta, akár rövidnadrággal, a bicajozáshoz.

És érdekes módon senki sem szólt még érte, pedig vonattal is szoktam menni,ha bringatúrára indulok.Szoktam hordani szürke drapp, fehér, és sötétkék színben. Egyszerűen ez jön be nekem. És emellett nős vagyok, négy éve.Szóval nem egy transzvesztita benyomását keltem.

2015. máj. 21. 12:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mért lenne betegség hát ne viccelj már :D Ismerek például egy kimagaslóan inteligens, okos férfit akinek ilyen fétise van. Ha engem kérdezel ez csak kibővült szexuális érdeklődés.
2015. jún. 1. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!