Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, olyan lány, aki tényleg szereti a sperma ízét?
Kostoltad mar? Akkor tudnad miert nem szeretjuk :D es lenyeljuk de utanna olyan gyomor forgato erzes hogy hihetetlen es gondolom te se orulnel ha g....is szajjal csokolgatna a baratnod :D
18/L
én imádom a páromét. most az más kérdés, hogy azért mert az ővé, vagy azért mert finom, mert azt magam sem tudom, ízben nem tudom hova tenni, de akkor is imádom.
olyasmi nekem mint a csoki :D
Én is lenyelem. Talán nem szeretem de nem kelt undort a kedvesé. És csokolozni is szoktunk akár utána!
19/L
# 1
"lenyeljuk de utanna olyan gyomor forgato erzes"
A saját tapasztalataid alapján szerintem azért nem kéne általánosságban érvényes következtetést levonni. :-)
Én a páromét egy teljesen semleges íznek érzem, legfeljebb egy picit sót néha, vagy van egy nagyon-nagyon enyhe gesztenyére emlékeztető íze - azt se ne mondanám, hogy kifejezetten finom, de nem is rossz, nem hogy "gyomorforgató" lenne.
(Ha a férfinak nincsen valamilyen fertőzése, akkor elvileg nem szabadna, hogy kifejezetten rossz íze legyen, bár befolyásolja a táplálkozás is, meg az is, hogy valaki dohányzik-e.)
#7-eshez csatlakozva: a táplálkozás nagyban meghatározza a sperma ízét, ami nem egyforma senkinél.
Én kifejezetten szeretem a spermát, bárhova kapom, nem hagyom veszni, mert újjal elnyalogatom.
Legjobban a mellemre, a hasamra szeretem, de jöhet ezerrel a számba és az arcomra is. Én ilyen vagyok, és nem is akarok ezen változtatni.
#5 vagyok
#6-os! Kissé primitiv megközelités!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!