Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elöváladéktol hány %-hogy teherbe eshet egy lány?
Figyelt kérdés
és menyi elöváladéktol lehet?
elöre is köszönöm a válaszokat
2014. aug. 17. 19:19
2/5 anonim válasza:
Ha épp peteérése volt akkor majdnem ugyanannyi mintha fullon belekrémpitézel.
3/5 Kerida válasza:
Ezt nem lehet mérni, mivel nagyon bonyolult folyamat.
Számít, hogy mennyire termékeny a nő, vagy épp a férfi. A nő hol tart a ciklusába. A mennyiséget meg nem lehet megnevezni, mert azt sem mérték még le soha és midnen férfinak más, de esetenként is más.
Bár azt mondjuk, hogy kicsi az esély 1-2%, de ez egy becsült és elméleti adat. Mindenesetre 3 ismerősöm is lett szülő, szóval ők bent voltak abban az 1-2%-ba. Nekik nagy vigasz.
5/5 anonim válasza:
én is úgy "készültem" szerintem van az 10% is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!