Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megismerkedtem egy sráccal,2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy sráccal,2 hét után lefeküdtem vele, aztán eltünt,3 hét mulva ismét megjelent. Velem miert nem közölte, hogy ez csak szexkapcsolat lesz?

Figyelt kérdés
Fél évig mindig csak tünt el és jelent meg,én pedig mindig csak reméltem,hogy most komoly lesz.Sajnos kiderült,hogy baratnöje van akivel együtt lakik,és folyton megcsal,igy lemondtam rolla.Most meg megtudtam,hogy ugyan ezt csinálya az egyik barátnömmel,de ök elsö perctöl leszögezték,hogy szexkapcsolat lesz.Ha velem is leszögezi talán másképp állok a dolgokhoz,igy ugyérzem beleszerettem annyira,hogy más pasi abszolut nem érdekel,mintha nem is lenne más a világon:(.De akkor is hova álljak be 4.nek?

2015. máj. 17. 18:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Aranyszabályok:

1. 2 hét után ne feküdj le senkivel, mert nem fog komolyan venni.

2. Ha szex után hetekig nem hallasz felőle, majd hirtelen megjelenik, az egyértelmű, hogy csak akkor jön, ha nákja van.

Hogy miért nem mondta, hogy ez csak szexkapcsolat? Nem hitte volna, hogy számodra ez nem egyértelmű. Ha a második alkalommal is lefeküdtél vele, és nem hajtottad el, akkor ez egy hallgatólagos beleegyezés a részedről. Mit akartál még? Írásos szerződést?

2015. máj. 17. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:

11#

Én a szürke 50 árnyalata utan semmin nem csodálkozom...

a sok tini úgy gondolja, hogy ez így működik.

2015. máj. 17. 22:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így elég egyértelmű, hogy tőled (is csak) a szexet akarja, mást nem.

Ha ebbe bele tudsz törődni és neked is szimpi a pasi, akkor lehetsz neki a 4.

2015. nov. 16. 08:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Miért undorító?

Gondolom amikor beléd rakja bem szenvedsz. A stílusod alapján te nem naiv vagy hanem hülye. Nem csoda, higy csak dugásra használnak.

2015. nov. 16. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!