Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Taszít a barátnőm puncija, szakítsak vele emiatt, vagy mit csináljak?
A szteroidos nyomorékoknál voltak elég durvák !
Ez a kettő még nem is annyira !
Ne mond el neki, a lányok némely esetben lelkileg sérülékenyebbek. Az is lehet pszijátrián kötne ki, azt meg te sem akarnád.
A csaj külsőre menyire tetszik? 10-es skálán hányas kategória? - csak azért kérdezem mert a baráti társaságomba van egy csaj akinek nagy van, de olyan bombázó hogy Ördög Nóra semmi hozzá képest. Engem kuvára nem érdekelne milyen egy csajnak. Ez kb. oylan hogy egy lány nem lenne együtt egy kisfarkú csávóval.
Szóval ha külsőre bejön és jó társaság, egyszóval az agya(belső) is a helyén van akkor szerintem ne szakíts.
Valszeg leleszek pontozva de...
Nem tünik fel nektek hogy ez a srác egy egoista majoom??-.- "kedves voltam ennek ellenére és megd@gtam" vagy valami ilyesmi szövege volt..jaj de kedves vagy..hogy oda ne rohanjunk hogy milyen rendes emberek vannak :o meg ne merd monddani a csajnak hogy mi nem tetszik rajta te idiota mert lehet egy életre gátlásai lesznek ez miatt..pedig lehet valakinek pont ez tetszik..
Az előző kommentemben pont azt írtam hogy nem akarok neki ártani, hogy gondja legyen később a pasikkal, ezért nem mondanám el. Jó hogy észre vettétek. És a szexet is azért nyomtam végig vele, hogy ne hozzam kellemetlen helyzetbe. Milyen lett volna már hogy miután leszopott én közlöm vele hogy akkor léptem is haza? Szóval igenis rendes voltam, mert rá gondoltam hogy ne bántsam meg.
10-es skálán külsőleg úgy egy 8-as. Hát belsőleg az egy más téma, eszesnek nem mondanám azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!