Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Van esélyem
Ha nagyon szeretnéd szerintem összejöhet a dolog.Kezdetnek legyen jó a dumád,legyen megnyerő a külsőd és légy laza.
Sok sikert! :-)
Személy szerint szerintem felesleges teljesen haazudni! Ha magadat adod (márha nem vagy egy otromba b.kó!) akkor tetszeni fogsz neki.. ugyan úgy viselkedj velük mint a "nagyobbakkal":D nincs nagy titok sztem.. ha megismerkedtél vele és megadta a telószámát akkor hívd fel néha. beszélj meg vele talit. hivd át beszélgetni.. és ha nyomulni akar akkor hagyd had nyomuljon.. ha nem akar sztem ne erőltesd nehogy rosszul járj! ja és ne mindenkit engedj be.. nehogy olyan családbol származzon h visszamegy lopni a családdal!!:""D :"p
Én 16 évesen 21évees fiúval feküdtem le. és nem volt gond h beleszerettem vagy akármi, egyszerűen megkívántuk egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!