Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves leszbikus lányok! Szerintetek van esélyem lefeküdni egy leszbi lánnyal ugyanis hímnemű létemre, nagyon vozónak talállak titeket?
Ez olyan kicsit, mint A hercegnő és a béka című mesében a szentjánosbogár, aki egy csillagba szerelmes:)
cuki, hogy ilyen lehetetlen vágyad van:D
Bár a mesét nem ismerem, kíváncsi lennék rá hogy a csillag tudott róla hogy szerelmes bele a szentjánosbogár? Kedves hasonlat. És igen a vágy. Azzal nem lehet mit csinálni, az van. A vágy elleni gyógyszert még sajnos nem találták fel. Vagy szerencsére? Nem is tudom melyik lenne jobb. Ha markánsan jelen van az emberben akkor a vágy és a fantázia keveréke képes eufórikus állapotot előidézni a lélekben még akkor is ha a reménytelenség leple bármikor rá hullhat a vágykozásra, megfosztva ezzel a remény beteljesülésének lehetőségétől. Ha viszont ez bármivel megszüntethető lenne akkor csak üreslelkű teremtmények lennénk. Azt hiszem mégis maradok inkább a szinte reménytelen állapotban. Nem kell vágyűző gyógyszer.
Mert a vágy az meg van. Lángoszlop méretű. Meg van a remény is, ami egy alig látható gyertyafény. Hatalmas méretbeli különbség van a kettő között, de egy dologban biztos vagyok. Egyik sem fog kialudni soha!
Nagyon tetszik a gondolkodásod és igazán szépen, és szépeket írsz!
A mesében amúgy (sajnos, vagy nem sajnos) a szentjánosbogár a történet vége felé elhuny és az égen a szeretett csillaga mellett megjelenik egy újabb fénypont. Szerintem a mesében ennek a vágynak a beteljesülése sokkal meghatóbb és szebb, mint az egész történet bármely többi része.
#5-ös válaszoló voltam
Nincs esélyed leszbivel, max. biszex lánnyal :)
Viszont két biszex lány akár egyszerre is összejöhet, vigasztaljon ez :D
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!