Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Fiúk) Van aki ezt szereti?
Figyelt kérdés
Van köztetek olyan aki kifejezetten szereti, kéri hogy szopás közben a csaj fogazzon?
Ha igen akkor miért, nem fáj vagy ilyesmi?
Mindenhol az lehet olvasni, hogy ,,ne fogaz!,,
2015. máj. 15. 00:40
2/11 anonim válasza:
??? Elég kellemetlen a fogazás, nem tudom, ohgy kinek tetszhet...
3/11 anonim válasza:
Hülye kérdésre hülye válasz!
Ha nem lesz fogad, mivel fogazol???!
4/11 anonim válasza:
Hallottam már olyan pasikról, akik szex közben arra izgulnak, ha a partnerük a farkukat kínozza.
5/11 anonim válasza:
Én már volt, hogy kértem lánytól. Kicsit kezdett tompulni az érzés. Aztán az felpezsdített neurológiailag, de nem kimondottan élveztem.
6/11 anonim válasza:
Az miért jó? Szerintem kifejezetten kellemetlen tud lenni.
7/11 anonim válasza:
Csak annyira, mint amennyire van olyan nő, aki arra bukik, ha egy ráspollyal dugják meg.
10/11 anonim válasza:
barátnőm használja a fogait néha, a makk végét megfogja a fogaival óvatosan, de nem engedi bele, tökjó érzés.
azelőtt volt egy barátnőm, aki fogazott, na az brutálisan szar volt. mondjuk szűz volt, és fogalma se volt, és nem is haragudtam rá, mert pár alkalommal megtanulta, de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!