Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ez egy vonzó női test?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez egy vonzó női test?

Figyelt kérdés
[link]
2015. máj. 14. 21:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Kár volt Rihannának így lefogynia, 10 kilóval ezelőtt a legszuperebb bögyös-faros teste volt, most meg csak egy a sok semmilyen fitneszcica közül.
2015. máj. 15. 01:03
 22/23 anonim ***** válasza:

SOKKAL teltebbek az általam linkelt nők (és nem csak mellben), mint az kérdésben linkelt. Karjuk, combjuk is vastagabb, maga az egész nő teltebb. Jó, nem mondom hogy azon a képen rihanna nagyon sovány, de mint említettem "nekem egy kicsit sovány, a teltebb idomokat szeretem".

Persze hogy nem az kell hogy zsír lógjon a hasán, de nem vonzó a bordáit látni alapból, hát még amikor felemeli a karját.

[link]

Itt sokkal vonzóbb, bár a melle az... Na mindegy rihannának sose volt :D

Konkrétan ez az a kép amiről azt tudom mondani hogy tényleg a perfekt számomra:

[link]

az első.

Karok, vállak se a csontból állnak, van rajtuk is husi. Gyönyörű homokóra forma, széles csípő, nagy mellek, szép combok.

Erre azt se tudom mondani hogy telt, vagy ahogy az angol hogy "curvy" számomra így néz ki egy nő.

Barátnőm is szerencsére szakasztott ilyen alkatú, úgyhogy nincs okom panaszra. De őt nem fogom itt linkelgetni nektek nyálcsorgatni (vagy leszólni hogy "kövér").

2015. máj. 15. 01:26
 23/23 A kérdező kommentje:
Amit most utoljára linkeltél, azon a bal oldali tényleg jóval teltebb, mint Rihanna, de a többi nem olyan sokkal.
2015. máj. 15. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!