Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, ez egy vonzó női test?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ez egy vonzó női test?

Figyelt kérdés
[link]
2015. máj. 14. 21:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9/10
2015. máj. 14. 22:57
 12/23 anonim ***** válasza:
Jó kis barbadosi punci. Bár ezen a képen kicsit furcsának tűnnek a combjai.
2015. máj. 14. 22:59
 13/23 anonim ***** válasza:
pont jó
2015. máj. 14. 23:00
 14/23 anonim ***** válasza:
Nagyobb mellekkel tökéletes lenne.
2015. máj. 14. 23:10
 15/23 A kérdező kommentje:

Miért mondjátok, hogy hízzon? :O Szerintem ez olyan szinten "pont jó" kategória, hogy ennél "pontjóbbat" el nem lehet képzelni.

Jó, mondjuk ízlések és pofonok.

2015. máj. 14. 23:23
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Mert nem mindenki szeret csontokkal játszani. Kinek mi jön be, nekem ez kicsit vékony. Szeretem a telt formákat, a szép markolni való melleket, popsit, combot.

Szokták mondani: bögyös - faros menyecske.

[link]

Mondjuk fotoshoppal meg van dolgozva a lábuk, de ez sztem az az alak ami NŐ.

2015. máj. 15. 00:14
 17/23 anonim ***** válasza:

#16: Szerintem meg szimplán kövérek a lányok a te linkeden.

A kérdésben szereplő lány kicsi mellű, de egyáltalán nem túl sovány.

A túl sovány az ez: [link]

2015. máj. 15. 00:34
 18/23 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy te kb fogalomzavarban vagy. Nem tudod mi a kövér. Így nem csodálom hogy a sők nő testképzavarral küzd, amikor ilyen elvárásoknak kell megfelelni. Ez még legjobb esetben is csak "telt".

[link]

Nah ez egy jó szemléltetés:

1. Vékony / sovány

2. Normál

3. Telt

És itt is a 3ast választanám, de a 2es is vonzó.

Vagy ezen pl az első képen szerintem tökéletes alakja van, így kell kinéznie egy nőnek:

[link] (szegény melle hogy elfogyhatott :( )

[link]

[link]

Nah lényeg a lényeg hogy én így látom. Elfogadom ha másnak más tetszik, legalább több marad :P :D

2015. máj. 15. 00:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. máj. 15. 00:48
 20/23 A kérdező kommentje:

#16 A linkeden sem látom sokkal husosabbnak azokat a nőket, csak a mellük lényegesen nagyobb.

A bal oldalinak például a csípője szélesebb meg a melle nagyobb, mint az általam linkeltnek, azon kívül a hasán semmi zsír nincs például.

Jó, gondolom nem is zsíros nőkre értetted a formásat. Nagyon szépek viszont a képen látható nők.

Azon a képen, amin három különböző nő áll, a jobb szélső szerintem kicsit sok már. A középső az kifogástalan, szép a dereka, vékony, de mégsem sovány. A bal oldali is szép, csak neki ugye tényleg nincs sok melle.

2015. máj. 15. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!