Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondjátok, hogy hízzon? :O Szerintem ez olyan szinten "pont jó" kategória, hogy ennél "pontjóbbat" el nem lehet képzelni.
Jó, mondjuk ízlések és pofonok.
Mert nem mindenki szeret csontokkal játszani. Kinek mi jön be, nekem ez kicsit vékony. Szeretem a telt formákat, a szép markolni való melleket, popsit, combot.
Szokták mondani: bögyös - faros menyecske.
Mondjuk fotoshoppal meg van dolgozva a lábuk, de ez sztem az az alak ami NŐ.
#16: Szerintem meg szimplán kövérek a lányok a te linkeden.
A kérdésben szereplő lány kicsi mellű, de egyáltalán nem túl sovány.
A túl sovány az ez: [link]
Az a baj hogy te kb fogalomzavarban vagy. Nem tudod mi a kövér. Így nem csodálom hogy a sők nő testképzavarral küzd, amikor ilyen elvárásoknak kell megfelelni. Ez még legjobb esetben is csak "telt".
Nah ez egy jó szemléltetés:
1. Vékony / sovány
2. Normál
3. Telt
És itt is a 3ast választanám, de a 2es is vonzó.
Vagy ezen pl az első képen szerintem tökéletes alakja van, így kell kinéznie egy nőnek:
[link] (szegény melle hogy elfogyhatott :( )
Nah lényeg a lényeg hogy én így látom. Elfogadom ha másnak más tetszik, legalább több marad :P :D
#16 A linkeden sem látom sokkal husosabbnak azokat a nőket, csak a mellük lényegesen nagyobb.
A bal oldalinak például a csípője szélesebb meg a melle nagyobb, mint az általam linkeltnek, azon kívül a hasán semmi zsír nincs például.
Jó, gondolom nem is zsíros nőkre értetted a formásat. Nagyon szépek viszont a képen látható nők.
Azon a képen, amin három különböző nő áll, a jobb szélső szerintem kicsit sok már. A középső az kifogástalan, szép a dereka, vékony, de mégsem sovány. A bal oldali is szép, csak neki ugye tényleg nincs sok melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!