Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom nagyon erőlteti az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyon erőlteti az anál szexet. Nem akarom, mert aranyerem van és egyszer próbáltam az előzővel és nagyon fájt! Azt mondta, hogy nem szeretem, mert nem akarok neki örömet szerezni és az exe engedte. Félek, hogy elhagy. Mit tegyek? 25/L

Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 11:24
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
60%
Aranyérrel análozni az kiújuló sebeket jelent a végbél nyálkahártyáján, hosszú távon pedig esélyes hogy végbélrák is lehet belőle. Ha ez tényleg ennyire fontos neki, neked pedig fontos a pasi, akkor időnként hívjatok análozó k*rvát, akit a pasid seggbedughat. Amugy is izgi dolog a pasidat látni ahogy más nőt megdug.
2015. máj. 14. 17:26
 32/38 anonim ***** válasza:
en is betehetem egyszerre a pasiddal?
2015. máj. 14. 17:29
 33/38 A kérdező kommentje:
Hogy ez nekem nem jutott eszembe kedves utolsó és utolsó előtti! Pff
2015. máj. 14. 18:13
 34/38 anonim ***** válasza:
42%
Jó, próbáljátok ki, de mikor alig teszi be, már kezdj el üvölteni, bőgni, szenvedj rá, majd ha folytatja, akkor erőszakkal állítsd le. Ezek után csak észreveszi, hogy megpróbáltad, de ezen nem tudsz segíteni, mert fájdalmas.
2015. máj. 14. 18:17
 35/38 anonim ***** válasza:
17%
Most lehet ezen pffogni, dárga kérdező, de úgy tűnik az a két választásod van, hogy vagy kicsit engeded el, análozzon mással, vagy teljesen, azaz elhagy.
2015. máj. 14. 18:17
 36/38 anonim ***** válasza:
0%

Mi lett kedves kerdezo, sikerult megbeszelni es megertetni vele?

Irtad mar regebbtol egyutt vagytok, hidd el megfog erteni mert szeret teged. Csak uljetek le, es egy turelmes beszelgetes szerintem sokat segit. En is imadom a paromat, es neha en is olyan helyzetben vagyok, h. tudom miatta van kisebb mosolyszunet, s megis en megyek mindig hozza bekulni, megolelni puszilgatni. Mert szeretem teljes sivembol

2015. máj. 16. 17:47
 37/38 anonim ***** válasza:

Ez nem szeret téged.

1.Az előzőt felhánytorgatja.

2.Betegséged ellenére erőlteti a dolgot és "ha szeretsz akkor megteszed" .Ez gyerekes hozzá állás.

3.Gondolom szeretsz szenvedni.Akkor szenvedjél.Zsák a foltját megtalálja.Velem egykorú vagy nem tudom elhinni hogy ennyire buta nő vagy.De az előző válaszoló is felnőtt létére buta lehet ,ha a drága barátja folyton megbántja aztán még ő kér bocsánatot.Gondolom jól esik hogy szemete lapátnak használnak titeket.Csak így tovább.

Puszi

2015. máj. 28. 19:51
 38/38 anonim ***** válasza:

Mondd el neki amit itt hogy félsz, az egészségedre is káros lehet hogy szereted és ezt az egyet nem.

Amúgy nagy hülye lehet ha a szép szóból nem ért és nem veszi észre mekkora csoda vagy te neki.

Ha ezek után is erőltetni és nem bánja hogy fáj és nem érti hogy baj lehet belőle vagy nem érdekli akkor el kell hagynod ha más nem csak egy kicsit hogy megtudja mit vesztett el és jobban értékeljen.

Remélem minden jól alakul minden jót.

2015. júl. 16. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!