Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom nagyon erőlteti az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyon erőlteti az anál szexet. Nem akarom, mert aranyerem van és egyszer próbáltam az előzővel és nagyon fájt! Azt mondta, hogy nem szeretem, mert nem akarok neki örömet szerezni és az exe engedte. Félek, hogy elhagy. Mit tegyek? 25/L

Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 11:24
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
95%

Aranyered van, úgy nem is szabadna

"Azt mondta, hogy nem szeretem, mert nem akarok neki örömet szerezni és az exe engedte"

Na én ennél a mondatnál baxtam volna ki mint a macskát xarni...ne félj, hogy elhagy, DOBD KI TE!!!

biztos vele akarsz leélni egy életet?

2015. máj. 14. 11:42
 12/38 anonim ***** válasza:
5%
nekem is aranyerem van és az én párom is ilyen hát én hagyom neki nagyon fáj borzalmasan néha majd elsírom magam annyira de akkor a párnába fojtom az arcom és összeszorítom a fogam és hagyom neki mert szeretem és tudom hogy ez jó neki :)
2015. máj. 14. 11:43
 13/38 A kérdező kommentje:
Ez marha rossz lehet, de hol akkor nálatok a kölcsönös örömszerzés ha csak neki jó? Én ezért nem akarom, mert értse meg ez a szeretkezés két ember között aki szereti egymást nem csak egyirányú kell, hogy legyen!
2015. máj. 14. 11:48
 14/38 anonim ***** válasza:
97%

"És ezt kivül állok nem értik"

De értik, pont az ilyen mentalitású nők azok akik akkor sem jelentik fel a párjukat és lépnek ki egy kapcsolatból, ha a férfi veri őket, a gyerekeiket.

Most még csak ebben erőszakos, később mi vár rád?

ÉS mit is mondott, mi volt az érvelése?

Az előző pasidnak sem lett baja attól, hogy neked fáj, és aranyered van?

Még jó hogy nem lett baja, de látod, még itt sem foglalkozik veled, nem azt mondja, hogy "nyugi, vigyázok, nem lesz bajod" (bár hazugság lenne), hanem a másiknak nem lett tőle baja. Magasról tesz ez a srác a te érzéseidre, és arra, hogy te mit szeretnél. Kihasznál és megaláz.

Szerintem ne várd meg amíg ő hagy el ezért, hanem közöld vele, hogy vagy leáll a hülyeséggel, vagy ki van rúgva és kereshet olyan csajt akit seggbekúrhat.

2015. máj. 14. 11:48
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

12-es. Ne haragudj, de te is jó hülye vagy!

Ez nem szeretet kérdése. Ez megalázkodás, meghunyászkodás.

Ha a párod szeretne téged nem kérne olyat ami neked fájdalmat okoz, vagy akár az egészségedet is károsíthatja! Aztán majd ha öregkorodra emiatt széklettartási gondjaid lesznek és pelenkázásra szorulsz, akkor majd gondolj vissza arra, hogy mennyire szereted ezt a f..zkalapot!

2015. máj. 14. 11:50
 16/38 A kérdező kommentje:
Biztos ez a reális döntés, ha elhagynám, de úgy vagyok vele minden problémát meg lehet oldani és nem egyből elhagyni. És ki tudja, ha lesz egy másik férfi az életemben az milyen lesz? Mindegyiknek van valami igénye, bár igen lehet nem az anál, de ezt szerintem sok férfit vonz. Akkor lehet senkinek nem kellek hosszú távon?
2015. máj. 14. 11:53
 17/38 anonim ***** válasza:
6%
kérdező fújd be lidokainos sparyvel előtte a fenekednél és csináljátok úgy (mondjuk lidokainos síkosítóval ha van olyan) akkor nem fog fájni ;) :)
2015. máj. 14. 11:55
 18/38 anonim ***** válasza:
87%

Igen, minden problémát meg lehet oldani, de ez a probléma csak azzal lesz megoldva, ha a párod beletörődik a helyzetbe.

Az gusztustalan, hogy az exéhez hasonlítgat, hogy neki jó volt, akkor legyen az neked is. Mintha egyek lennétek. Értse meg, hogy te más vagy és ezt az egyet nem kérheti tőled, egészségügyi okokból sem.

Szép szóval mond neki, ha felhozza, hogy nem lehet és ha nem érti meg, lelép, akkor az a pár hónap szenvedés miatta megéri, ha utána lehet egy olyan kapcsolatod, ahol még szerelmesebb vagy, a barátod is szeret és nem vár el tőled olyanokat, ami neked nagyon fáj.

De reméljük megérti, mert más megoldás nem nagyon van.

2015. máj. 14. 12:11
 19/38 anonim ***** válasza:
90%

"Azt mondta, hogy nem szeretem, mert nem akarok neki örömet szerezni és az exe engedte."

Mond, hogy ő nem szeret, mert fájdalmat akar neked okozni. Vezesd vissza saját magára a szavait. Mond, hogy belementél volna, de egyszerűen nagyon fáj és az aranyér miatt sem akarod. Pont.

2015. máj. 14. 12:13
 20/38 anonim ***** válasza:
96%

nem azért, de én szakítanék vele minden további nélkül. egészségügyi problémád van, de rohadtul nem érdekli. oké, hogy az ember önző tud lenni néha, de az már nem az a kategória.

nem szeret, és minek legyél olyannal, aki nem szeret? legyen már kicsit több önbecsülésed..

2015. máj. 14. 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!