Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom nagyon erőlteti az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyon erőlteti az anál szexet. Nem akarom, mert aranyerem van és egyszer próbáltam az előzővel és nagyon fájt! Azt mondta, hogy nem szeretem, mert nem akarok neki örömet szerezni és az exe engedte. Félek, hogy elhagy. Mit tegyek? 25/L

Figyelt kérdés
2015. máj. 14. 11:24
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
95%

kihagytam, hogy már az elég lenne nekem, hogy az exéhez hasonlítgat, és olyat akar rém erőltetni, amit nem akarok (ez még akkor is gáz, ha nincs az embernek aranyere)

Kérdező, azt mondod, meg akarod oldani a problémát. nos, a probléma a párod önző személyisége, és hogy nem érdekli, neked mi a jó. erre csak egy megoldás van, te is tudod...

ja, és nyugi, vannak normális pasik is, nem csak gyökerek, akik erőltetnék rád az anált

2015. máj. 14. 12:28
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Össze se jönnék ilyen önző nemtörödöm, emberrel. Nem elég, hogy buta mint a föld tojik nehogy az érzéseidre de még az egészségedre is. Ugyanakkor te szereted félsz, hogy elhagy, hát szenvedj, ha hülye vagy lépni meg is érdemled ami ennek az embernek az oldalán vár rád. Súgok: nem lesz kellemes.
2015. máj. 14. 12:33
 23/38 anonim ***** válasza:
66%

Az a baj veled, hogy te már általánosítottál, hogyha ő fäsz, akkor az összes többi is az lesz... Igen, mindegyiknek van valami stikkje, az én drágaságomnál ez kimerül abban, hogy karmoljam/harapjam néha, (nem véresre!!) szex közben, mert az jobban beindítja. Hű de rohadt megerőltető... De még erre is azt mondta, hogyha nem akarom mert nagyon nem jön be, jó neki anélkül is.

De más korábbi pasijaimnak is hasonló mértékű marhaságai voltak. Persze személyiségben is lehet velük gond, túl ragaszkodó, feledékeny, flörtöl másokkal, stb, vannak dolgok amik lehetnek. De egyik se rosszabb, mint ez a szintű önzőség ÉS irányítási kényszer, ami ebben az álltban van.

Én is tűrtem egy hasonló állatot, bár akkor még 16-17 éves voltam. Belém beszélte, hogy nem lesz jobb mással sem, a többi pasi is elvárja az anált. Nekem aranyerem ugyan nem volt, de nagyon fájt. Egyszer meg is erőszakolt. Szexeltünk kutyában, lenyomott és áttette oda... Aztán elmagyarázta, hogy ez nem erőszak, mert úgyis megengedtem, hogy szexeljünk, szóval tök normális volt. Még nekem kellett bocsánatot kérnem. Pedig végigsírtam az egészet és könyörögtem h hagyja abba. Azóta ennek feldolgozása céljából kb 20 pasihoz volt közöm (nem mindegyikkel feküdtem le, de nagyobb részével igen), és kéépzeld, egyik se volt ekkora állat. Volt amelyik utolsó aljadék volt, de ott erre előre lehetett számítani (része csajozógéphez buli után nem megyünk fel, ha más célunk van mint egy kúräs...). A beteges féltékenység volt egy kicsit jellemzőbb néhányra, de az se a nagy átlagra. Amúgy alapvetően normálisak voltak.

2015. máj. 14. 12:49
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Veszel egy felcsatolhatós XXL-es dildót és ha annyira kívánja a popsidugást, hát megadod neki!

Előre leszögezed: ha belemegy (mivel te ezt nagyon szereted és előző párod is imádta XD ), akkor te engeded neki

Jó keményen, vadul megrakod!

Két lehetőség lesz:

Ha élvezi megkérdezed, hogy fiúval próbálta-e???

Ha nem élvezi, akkor nem fogja rajtad többet követelni!

2015. máj. 14. 13:13
 25/38 anonim válasza:
87%
Hm. Mi 20 évesek vagyunk, van két dolog amit sose csinálnék a párommal. Egyiket mindig említi,és mondtam hogy soha, és ez van 2 éve, és nem kényszerít, mosolyogva sóhajt egyet. Ugyanis az a dolog, illetve a te eseted se létszükséglete a szexuális élvezeteknek. Más dolgokkal még jobb lehet. Az nagyon rossz lehet, hogy beteg vagy és ezt teszi. Az előzőnek nem volt aranyere!!! És ha mutatnál nekik cikkeket erről? Amúgy ha ilyen lesz lehet 10 év múlva már nem fogod szeretni, és évekig szenvedhetsz/szenvedtél. Ha ilyen és elhagy, legalább nem szenvedsz évekig! És igenis van aki fog szeretni, mert annak az alapja, hogy a másik jólétét nézzük. Nem akarok ennyi idősen életbevágó tanácsokat adni, csak vélemény, te ismered őt és magadat, nem én. :)
2015. máj. 14. 13:23
 26/38 anonim ***** válasza:
95%

szep jovo a kapcsolatnak ha az elejen zsarolassal indul. meg szebb hogy a rozaszin kodtol nem latod!!!

38F

2015. máj. 14. 14:20
 27/38 anonim ***** válasza:
68%
Ne adj utat az érzelmi zsarolásnak.
2015. máj. 14. 14:34
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
dobd ki azt a kretént
2015. máj. 14. 15:05
 29/38 anonim ***** válasza:
92%

Nekem hasonló szituáció volt, volt barátnőmmel nem ment az anál mert aranyere van, ezt elfogadtam soha nem eröltettem mikor próbálkoztunk mondta hogy fáj, nem is kezdtünk neki többet, csak kinyaltam a popsiját meg simogattam az ujjammal szex közben ezt élvezte. Az előtte lévővel pedig volt anál. De ezt soha nem hánytorgattam fel neki, ez nagyon aljas dolog és bunkóság a pasid részéről. Ha nem érti meg akkor nagyon önző ember. Azért se menj bele, sőt én nem is maradnék vele. Aki ilyet mond a másiknak az nem szereti őt!

25F

2015. máj. 14. 16:03
 30/38 A kérdező kommentje:
Nem friss kapcsolat! Régóta együtt vagyunk, az elején még nem annyira erőltette és mostanra egyre esőbben erőlteti és mikor szépen elmagyarázom 100szor hogy nem szeretném még ő sértődik meg és rossz a hangulat emiatt. És persze én hülye még én megyek hozzá, hogy enyhüljön a rossz légkör.
2015. máj. 14. 17:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!