Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexualis/ meleg fiuk szeretitek az anal szexet? Kort is irjatok, ha kerhetetem.
Érdekel... szeretném kipróbálni.
23F
Én kedvelem totál passzív vagyok,de meglehetősen alkalom+hangulat függő dolog.
Azért alkalom mert nagyon kevés embernek engedem meg ,h behatoljon ott hátul a bizalom ilyen téren nálam nagyon fontos és nem kúrok minden jött ment meleg ,bi -vel
A hangulat olyan téren számít ha nagyon nincs kedvem hozzá ,de mégis megteszem akkor az nagyon nyögvenyelős tud lenni.:(
Szóval összességében szeretem ,de nem lételemem jobban kedvelem az orális játékokat+lehet elég nyálgép vagyok ,de nekem néha többet jelent össze bújni és hosszasan simogatni csókolózni a paplan alatt a kiszemeltemmel mintsem egy hardcore szex.
25/F
Én mindkét oldalt próbáltam fiúval, lánnyal meg nyilván csak az egyiket (felcsatolós kizárva mert nem izgat a dolog). És bejött :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!