Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha választhatnál, heteroszexuá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhatnál, heteroszexuális vagy inkább homoszexuális/leszbikus lennél?

Figyelt kérdés

2014. júl. 24. 20:10
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
100%
Szóval, ha én mint orientációmban egyelőre bizonytalan személy, azt választanám, hogy leszbikus legyek, akkor ez azt jelenti, hogy valójában tényleg az vagyok? x)
2014. júl. 25. 16:39
 32/54 anonim ***** válasza:
100%

26 vagyok.

hát így bisexként enm igazán nyilhatok meg még barátnőm előtt sem,fusztrál,a folytonos titkolózás.Nme arról van szó,hogy amint elfordul máris pasikat szopok,eleve a nők elutasítása zavar.

A melegség is eléggé elutasított dolog,pláne,hogy bizonyos helyeken törvény titltja a dolgot.A leszbikusság sokkal jobban elfogadott ezért szimpatikus.A heterósággal semmi problémám,de ha válszthatok akkor miért ne válasszak olyat ami tetszik,és vannak még egyéb dolgok is ami vonzana a női létben,de az nem ide tartozik.

2014. júl. 25. 21:45
 33/54 anonim ***** válasza:
82%

Hát ez is függ attól, hogy hol élsz, van ahol ez konkrétan élet-halál kérdés. Heterónak lenni nyilván mindenhol könnyű, az az alapértelmezett opció, a leggyakoribb. Különösen ha emellé fehér, jómódú, diplomás pasi is vagy, akkor aztán különösen egyszerű az élet. Bekepcsolod a rádiót, és heteró szerelmes dalok szólnak, beülsz egy filmre, és a romantikus szál akár rólad is szólhatna, nem ér attrocitás, nincs jogi nyűglődés, könnyebb párt találni...

De az igazat megvallva nem tudom, vágyom-e rá, hogy ennyire egyszerű legyen minden. Igaz, sok esetben az árral szemben kell úszni, de ez is kifizetődő valahol. A meleg közösségben egy csomó érdekes, értékes embert ismertem meg, és ez által sokkal nyitottabb és tájékozottabb lettem. Szóval szeretek leszbikus lenni.

2014. júl. 25. 22:07
 34/54 anonim ***** válasza:
70%
Én ha tehetném, inkább hetero lennék. Most épp az van, hogy eddig azt hittem magamról, legalább biszexuális vagyok, de ebben is kezdek kételkedni..
2014. júl. 25. 23:33
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
Nem 31-es az azt jelenti nem érted mi a szexuális orientáció. Ezt nem választod és nem tudod másnak elmagyarázni miért van így. Én sem tudom megmondani miért vagyok hetero. Szerintem családalapításhoz ez ma itt könnyebb, szóval szerintem maradnék így.
2014. júl. 26. 00:20
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

És ezt mégis miből szűrted le, hogy nem tudom? De képzeld, teljesen tisztában vagyok a fogalommal. Egy szóval sem mondtam ilyet, hogy választható lenne.

Csak nem mindenki fekete-fehéren homo, vagy hetero. És lehet, hogy te már kiskorod óta tudod kihez vonzódsz, és milyen nemű személlyel szeretnéd leélni majd az életed, de van akik csak később jönnek rá, esetleg fél életüket abban a tudatban élik le, hogy heterok, mivel az az "alapállapot".

2014. júl. 26. 12:50
 37/54 anonim ***** válasza:
36%
Én hetero vagyok, de inkább aszexuális lennék. Egyszerre vágyom a férfikara, bár igaz, hogy nem arra, hogy a szexuális segédeszközük legyek, és undorodom tőlük. Gyomorforgatónak látom a mindent elsöprő szexuális vágyukat, és ezért beszámíthatatlannak gondolom a férfiakat. Jöhet a lepontozás.
2014. júl. 27. 17:43
 38/54 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem téged fiatalkorodban molesztált egy férfi, és ezért alakult ki benned ez a hozzáállás a férfiakhoz.
2014. júl. 27. 18:23
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és ezért félek a férfi szexualitástól, mert lehet a világ legjobb dolga (nekem nem az még a szeretett férfival sem), és lehet a halálnál szörnyűbb fegyver is.
2014. júl. 27. 18:25
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel terapeutához kellene fordulnod, ha boldog életet akarsz.
2014. júl. 27. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!