Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnál, heteroszexuális vagy inkább homoszexuális/leszbikus lennél?
26 vagyok.
hát így bisexként enm igazán nyilhatok meg még barátnőm előtt sem,fusztrál,a folytonos titkolózás.Nme arról van szó,hogy amint elfordul máris pasikat szopok,eleve a nők elutasítása zavar.
A melegség is eléggé elutasított dolog,pláne,hogy bizonyos helyeken törvény titltja a dolgot.A leszbikusság sokkal jobban elfogadott ezért szimpatikus.A heterósággal semmi problémám,de ha válszthatok akkor miért ne válasszak olyat ami tetszik,és vannak még egyéb dolgok is ami vonzana a női létben,de az nem ide tartozik.
Hát ez is függ attól, hogy hol élsz, van ahol ez konkrétan élet-halál kérdés. Heterónak lenni nyilván mindenhol könnyű, az az alapértelmezett opció, a leggyakoribb. Különösen ha emellé fehér, jómódú, diplomás pasi is vagy, akkor aztán különösen egyszerű az élet. Bekepcsolod a rádiót, és heteró szerelmes dalok szólnak, beülsz egy filmre, és a romantikus szál akár rólad is szólhatna, nem ér attrocitás, nincs jogi nyűglődés, könnyebb párt találni...
De az igazat megvallva nem tudom, vágyom-e rá, hogy ennyire egyszerű legyen minden. Igaz, sok esetben az árral szemben kell úszni, de ez is kifizetődő valahol. A meleg közösségben egy csomó érdekes, értékes embert ismertem meg, és ez által sokkal nyitottabb és tájékozottabb lettem. Szóval szeretek leszbikus lenni.
És ezt mégis miből szűrted le, hogy nem tudom? De képzeld, teljesen tisztában vagyok a fogalommal. Egy szóval sem mondtam ilyet, hogy választható lenne.
Csak nem mindenki fekete-fehéren homo, vagy hetero. És lehet, hogy te már kiskorod óta tudod kihez vonzódsz, és milyen nemű személlyel szeretnéd leélni majd az életed, de van akik csak később jönnek rá, esetleg fél életüket abban a tudatban élik le, hogy heterok, mivel az az "alapállapot".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!