Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha választhatnál, heteroszexuá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhatnál, heteroszexuális vagy inkább homoszexuális/leszbikus lennél?

Figyelt kérdés

2014. júl. 24. 20:10
1 2 3 4 5 6
 11/54 Antihater ***** válasza:
85%
De fejbelőném, aki kitalálta, hogy ez "választás kérdése"... kb annyira az, mint kongói benszülöttnek születni -.-
2014. júl. 24. 20:22
 12/54 anonim ***** válasza:
80%
22 éves heteró fiú vagyok. Jó ez így, de néha a női lelkekben csalódva felvetődik bennem a kérdés: Nem lenne egyszerűbb melegnek lenni és megtanulni élvezni az anális szexet egy olyan emberi lénnyel, aki NEM NŐ? Persze hamar eltünik felőlem ez a gondolatbuborék és már verem is a nyálam további nőstényekre.
2014. júl. 24. 20:26
 13/54 anonim ***** válasza:
79%

# 8

Az jó dolog, hogy elégedett vagy az életeddel, de az eléggé meglep, ha azt hiszed, hogy az általad felsorolt dolgokat, vagy bármi mást kötelező jelleggel, mások elvárásainak megfelelve teszik más emberek.

Szerintem a szabad akarat épp annyira a sajátunk, függetlenül a szexuális orientációtól.

Nincs nálam a bölcsek köve, könnyen lehet hogy tévedek, de szerintem ebben a kérdésben inkább az emberk személyiségén múlik, hogy ki mennyire akar mások elvárásainak megfelelni, és mennyire alakítja a saját elképzelései szerint az életét.

2014. júl. 24. 20:28
 14/54 anonim ***** válasza:
10%

Ez nehéz döntés!

Egészséges lennék, vagy egy génhibás gusztustalanság?

Nem is tudom... jól meg kell gondolni!

2014. júl. 24. 20:29
 15/54 anonim ***** válasza:
80%
Meleg vagyok, vagy ahogy az előttem szóló fogalmazott, "génhibás gusztustalanság". Jól érzem magam a bőrömben, ha választhatnék, akkor sem akarnék változtatni ezen, tehát maradnék homoszexuális. :)
2014. júl. 24. 20:31
 16/54 A kérdező kommentje:
Egészséges.
2014. júl. 24. 20:31
 17/54 anonim ***** válasza:
81%
Azt hittem, arra érted az egészségest, hogy sikerülne-e a teljes átalakulás vagy valamilyen génhibáid lennének tőle.
2014. júl. 24. 20:40
 18/54 anonim ***** válasza:
32%
Miért ki akar albínó lenni? Az is egy ritkább tulajdonság, de fölösleges ezen agyalni, nem vagy az és nem is lehetsz. Hazudhatnád azt, hogy az vagy de minek?
2014. júl. 24. 20:52
 19/54 anonim ***** válasza:
84%
eleg vagyok es semmi penzert nem lenek hetro
2014. júl. 24. 20:58
 20/54 anonim ***** válasza:
80%
meleg
2014. júl. 24. 20:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!