Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beleszerettem a meleg barátomb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a meleg barátomba, és most ilyet kér tőlem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szóval elég furcsa ez a helyzet... már ezer éve barátok vagyunk, első perctől fogva tudom hogy meleg. Elején még nem voltam belé szerelmes, csak olyan 2 éve kezdődött... Nem tud róla. És most, egyik nap közölte hogy egyébként ő még mindig keresi önmagát és bár eddig csak barátai voltak (mármint mint pár, fiúk), lehet hogy ha kipróbálná nővel (a szexet), akár kiderülne az is, hogy biszex. Egyértelműen mondtam neki, hogy ez hülyeség mert akkor eddig miért nem nézett rá úgy a nőkre... de ő most a fejébe vette, hogy kipróbálja, és megkért hogy legyek én a partnere ebben.

Na most ez több okból is nagyon hülyén jönne ki... Először is ugye egyáltalán nem biztos hogy működne a dolog, ami kicsit gáz lenne. Másodszor pedig így is egyre nehezebb titkolnom ezt az egészet, most ha még valami történik is (lehet hogy egy csók is elég) az nekem csak rosszabb lesz. De nem merem elmondani neki, mert látszik hogy meg se fordul a fejében hogy ez lehetséges volna, és féltem a barátságunkat is... Lehet elrontaná az egészet. Az meg, hogy kiderül hogy biszex, az valami tündérmesébe illő csoda lenne és az esély rá úgy kb 1% (ha van annyi).

Szóval szerintetek mit csináljak ? :\ Attól is félek ha nemet mondok akkor mást keres, és nagyon rossz lenne őt egy másik lánnyal látni...

Kérlek csak komoly válaszokat írjatok, nem kell az ócsárlás...

Köszönöm.

2014. jan. 17. 23:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mond neki h inkább segítesz találni neki vkit... Amúgy én is gondoltam már rá h kipróbálom csajjal, de nem ismerek senkit aki benne lenne szerintem....
2014. jan. 19. 10:42
 12/14 A kérdező kommentje:

de nem akarom h más csajjal legyen :-( tudom h hülyeség de tiszta féltékeny p.csa tudok lenni néha:D :/

egyébként utolsó: szerintem pedig sokan benne lennének csak nem hangoztatják:D de lehet csak magamból indulok ki.

2014. jan. 19. 10:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Kicsit hasonló cipőben járok, mint te, azzal a különbséggel, hogy nem vagyok szerelmes a meleg barátomba, de vonzódok hozzá. Úgy tűnik kölcsönös. Az ilyen légyottoknak viszont szerintem semmi értelme. Ha lefekszel vele, akkor te vagy ebben a abrátságban az egyetlen, aki sérülhet. Ahogy észrevettem, nekik alapból más a szex. Sokkal lazábbra veszik, nem mennem bele lelkileg általában. Általában.

Mint hasonszőrű lányka úgy mondom neked, hogy NE tedd...

2014. jan. 20. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves 3-as!

Idézek a szövegemből, mert úgy látom nehezedre esik a szövegértelmezés:

"Én úgy vettem észre, hogy a biszexek jó része"... Nem hogy nem állítottam semmit a biszexekről és csak a saját tapasztalatomat osztottam meg, hanem még csak azt sem mondtam, hogy a biszexek nem képesek monogám kapcsolatra. Kérlek, mondd már meg, hogy hol olvastál ilyet? Mellesleg nekem az ismerőseim nem a barátaim, nem tudom nálad ez hogy megy, de én azokat csak ISMEREM, mert pl egy munkahelyen dolgozunk. Márpedig egy multinál összefut az ember néhány arccal. A barátaim monogámok. Rühellem, hogy ha valaki pökhendin olyan dolog miatt oktat ki, amit nem is mondtam.

2014. jan. 21. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!