Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyik barátom tegnap este...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik barátom tegnap este konkrétan rám mászott, de mára már nem emlékezett rá (m), csak az érzés maradt meg neki. Ilyenkor mi a teendő? Nekem tetszik. [meleg téma]

Figyelt kérdés

Nyakunkon a ZH-időszak, és tegnap megünnepeltük, hogy az egyik (a sok közül) végre jól sikerült.

Amúgy tudják rólam, hogy néha a fiúk felé is elkalandozok, de emiatt nem ítélnek el :)

Viszont az egyik barátom tegnap, amikor mentünk haza a buliról, belém kapaszkodott. Ez még oké, eltámogattam egy darabon, ha már úgyse voltam részeg (mondjuk tény, hogy úgy viccesebb lett volna:D). Többiek leváltak rólunk, mert elmentek még kajálni, de én mondtam, hogy inkább visszakísérem őt, elég rossz bőrben van.

Szóval felvettünk egy elég sajátos (vagyis lassú) tempót, és bandukoltunk hazafelé. Hirtelen közölte, hogy meg kéne állni. Azt hittem hányni fog, szóval mondtam, hogy oké, üljünk le akkor egy picit.

Sokáig nem történt semmi, csak üldögéltünk egy padon. Egész idilli volt. Aztán kezdett feltűnni, hogy egyre közelebb araszol hozzám kissé vacogva (nem volt túl jó idő hajnalban ugyebár). Éppen ezért nagy merészen azt gondoltam, milyen jófej leszek, ha átölelem. Meg is történt, csak hogy pár másodperc múlva hirtelen rám nézett, és hát elég közel volt egymáshoz az arcunk. Egy rövid (és a részéről kissé kómás) szempárbaj után zavartan elfordultam, és engedtem az ölelésen, de ő nem hagyta, mászott odébb velem együtt... Elég vicces volt így utólag belegondolva :D

Aztán ő is átkarolt engem, és szorosan hozzám bújt. Jól esett, de nem volt éppen a helyzet magaslatán, szóval kissé rekedt hangon közöltem, hogy jobb lenne, ha indulnánk. Mondta, hogy jó... Hát, üldögéltünk még egy ideig :DD

Aztán tényleg mondtam, hogy most már menni kéne, mire nagy nehezen (egy már-már mátrixos mozdulattal felkelt), és elindultunk.

Ahogy visszaértünk a koleszba, én szépen ágyba dugtam (:D), és már éppen mentem volna el, mikor halkan arra kért, hogy maradjak még. Jobb híján leültem az ágy szélére, és megkérdeztem, hogy jól van-e. Erre ő nem válaszolt, csak óvatosan felkelt, és mellém ült. Kíváncsian vártam, hogy vajon ebből mit akar kihozni... Ő pedig csak nézett, nézett, majd megindult felém és lágyan megcsókolt. Én pedig hagytam, pedig tudom, hogy nem kellett volna... De túl jól esett :\

Mikor elváltunk, nagyon édesen rám mosolygott, aztán még nyomott egy puszit a számra és lefeküdt aludni.

Én pedig csak néztem, hogy ez meg mi volt...

Egész este (inkább hajnalban) a csókon, meg ezen az egészen járt az agyam, és hogy vajon emlékezni fog-e majd.

Nemrég találkoztunk a többiekkel, és persze ott volt ő is, eléggé másnaposan szegény :) Csak bambult maga elé, mire egyik haverunk megkérdezte tőle, hogy na mi a helyzet. Ő pedig csak annyit mondott, hogy valakivel összejött az este, de nem nagyon emlékszik, csak hogy nagyon jó volt vele a csók. Én itt elég intenzív pirulásba kezdtem, de hála az égnek senki nem vett észre semmit...

Viszont most tulajdonképpen mindenki azon agyal, hogy kivel látták őt, ki lehetett az az emberke. Az volt a legjobb, amikor engem is kérdőre vontak, mert hogy velem volt ugye utoljára.

Most mit csináljak? Hagyjam az egészet?

Az a baj, hogy rám elég nagy hatással volt ez a csók. De ők meg konkrétan egy lányt kutatnak... inkább...

Nem tudom, mit kéne tennem :\ Elmondjam neki? Félek :D

Köszönöm előre is a tanácsokat!

20/F

2013. dec. 3. 14:53
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
93%

Oké, igaza van a gyanakvóknak. Szerintem ezt is ő írta:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Ha igaz, ismerem a srácot, egy ideig dumálgattam is vele.

Kedves helyes jófej. Nincsenek véletlenek, már jó ideje én is gyanakszom.

Nem a semmiért voltam olyan hogy az első ideírt válaszomban megkérdeztem "Péter te vagy az?" :D

Ha nem, akkor bocsi. De mondom nincs mindenkinek egyforma stílusa. Csak ő lehet! ;)

2013. dec. 7. 17:37
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Valóban van egy kis hasonlóság a két írás stílusa között, de ez még szerintem nem jelent semmit. Ha mégis igaz lenne, amit páran állítanak... Hát, gyerekek, mérget vehettek rá, hogy 'választ' már nem kapunk soha! :DDDD

Mindenesetre ha így lenne, szerintem se kéne abbahagyni az írást. Rohadt jó, és látod mennyi embert érdekel, kedves 'kérdező'? :') Lényeg, hogy én tudok egy oldalt, ahol mondjuk simán megállná a helyét egy ilyen történet. Ha igaz, ha nem. Erről kéne egy novellát írni komolyan :D:D Lehet elküldöm priviben az oldalt (csak hogy ne reklámozzak :)) Puszi nektek! :)

2013. dec. 12. 21:52
 23/36 anonim ***** válasza:
82%

Oké, elmondok valamit!

A Kérdező, valamiért gonosz!

Nem tudom, de úgy jártam.

Egy barátja facebookját adta meg, de beszélgetésünk során az eltűnései, de főleg ez a pár kamukérdés gyanús volt.

Persze, még mindig örülnék ha visszatérne. de egy skizo biszex srác lehet, aki egyik nap játssza a meleget aztán azt mondja ő fúl hetero, nem tudja miről is beszélek.. :(

Azért nem kapunk 'választ' mert igaz, ráhibáztunk, azt az ismerkedős kérdést, ezt a lerészegedett a haverom, meg a szobatársammal csateletem, mind ő írta ki! Ezzel, nekem nem is lenen bajom, it lehet kérdezni ilyen kérdéseket, hisze csupán szituációs kérdés. Csak, ott kezdőik a problémám, hogy most ha újra jelentkezik, megbízzak e benne, vagy mit csináljak, mert ő "kamus" de én sose jártam még így, főleg hogy itt a gyakorin kedves hosszú hónapokon át, hasonlóan regényekben, elvoltunk, mindig át kellett olvassam még egyszer amit írt és mindig elment fél óra mire sikerült válaszoljak. Nem csoda, hogy egyből ráismertem a srác stílusára.

Egyik lány barátom, mondta azt hogy lehet skizofrén vagy kedves peterbig24!

A Régebbi kicsit idősebb pedig csak annyit írt, amennyit szokott hozzáfűzni,

/nem tudom, miért jó az embereknek, ha becsapnak és megaláznak másokat./

Fogalmam sincs tehát, hogy mégis mi van a sráccal.

Lehet, átlagosan túlfűtött, s belém zúgott, s mikor leírtam a szokásos dumát hogy igen, többen szerelmesek belém, de én is szemezek pár szőke herceggel, de akkor még oké volt minden, majd másnap fogta magát, s azt írta, Szia, csak egy Hacker barátom szívatott, elnézésedet kérem, töröljük egymást..

WTF?

Úgyhogy, ha tényleg csak egy Hacker vagy, jelentkezz!

Ha meg tényleg többet akartál barátságnál, megértem, de ne tombolj mint egy fürdős k..va!

Habár, lehet le kellett volna, eme kérdéseidből szűrjem hogy valami zavaros veled kapcsolatban.

2013. dec. 13. 06:58
 24/36 moonlightsentinel ***** válasza:
83%

#23 Nyugi, csak a szokásos kamus bu*i, aki maga sem tudja, mit akar. Ezerszámra vannak ilyenek, csoda, hogy eddig nem futottál bele egybe sem o.O

Üdv a melegvilágban!

2013. dec. 13. 13:00
 25/36 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem novellakötetet ír, és az itteni válaszokból szerez ihletet a cselekmény folytatásához.
2013. dec. 13. 13:32
 26/36 A kérdező kommentje:

[OMG, csak egy kicsit nem jövök fel, és máris "lázadás" van?! :DD

Srácok, őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs, ki írta azt a másik kérdést, de biztos, hogy nem én voltam.

06:58-nak pedig üzenem, hogy valaki tényleg nagyon átcseszhetett :') Kaptam tőled két levelet. Az egyikben még bemutatkoztál, a másikban viszont már úgy beszéltél, mintha 5 másik levelet váltottunk volna korábban. Közlöm, én egyet sem írtam... :) Valaki nagyon jól szórakozik (ezek szerint a nevemben?), de nem én vagyok ez a Peti gyerek, sajnálom.

21:52 te pedig édes vagy, hogy elküldted az oldal linkjét. Meggondolandó ;)]

Amúgy ha még érdekel titeket, mesélek szívesen, csak nyakamon a vizsgaidősuck :)

Megpróbáltam beszélni vele, végül sikerült is. Tényleg emlékezett mindenre, csak azt mondta, fel kellett dolgoznia magában a történteket. Tetszett neki nagyon is a dolog, csak félt. Főleg önmagától, illetve az érzéseitől. Nagyon kis elveszettnek tűnt, de közben megint egyre közelebb jött hozzám. Mosolyogva átöleltem, ő pedig beleborzongott (nagyon édes volt :)). Aztán gondoltam egyet, és óvatosan megfogtam az állánál, és egyre közelebb hajoltam hozzá - kíváncsi voltam, hogyan reagál. Megszeppenve nézett rám, de nem távolodott el, szóval megcsókoltam :)

Azóta nem tudom, hogy mi ez most köztünk. Nem akarok ráerőltetni semmit, hiszen ez neki elég új. Viszont egyikőnk se kacsintgatott más felé, pedig lett volna lehetőség rá, mivel pl pár napja megint elmentünk bulizni, és ittunk is rendesen. Ettől függetlenül mégse éltünk a lehetőségekkel, hanem utána felkísértem, és elvoltunk egy picit a szoba jótékony félhomályában :)

Szerintetek jó ez így? Vagy azért tisztázzam vele minél hamarabb, hogy akkor ez most mi is pontosan...? Tényleg nem akarok ráerőltetni semmit, de ha kiderül, hogy csak kíváncsi volt, és pár napon belül már nem akar semmit, mert kipróbálta és 'jó volt, szép volt, ennyi volt', akkor én kiakadok. :D

2013. dec. 14. 01:30
 27/36 anonim válasza:
100%

Jaj, ez nem "lázadás"

csak tény, hogy hasonló a kora is meg a stílus is.

Az, meg hogy ki-kicsoda úgysem derül ki. Igazuk van egyeseknek, hogy akár csak egy kicsit unatkozó fiatalember is lehet kedves kérdezőnk.

Mindenesetre, sok sikert kívánunk nektek! :)

2013. dec. 14. 06:22
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Te is tudod a választ :D Itt az idő kicsit tovább lépni a kapcsolatotokban khm khm :P

Am akár kamu a kérdés akár nem és szívesen olvasóm és válaszolok rá legjobb tudásom szerint :D

2013. dec. 14. 10:49
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Annyira aranyos ez a sztori, hogy hihetetlen :D Azt hittem ilyenek csak a mesében vannak :D

De örülök neki, ha megadatott neked egy ilyen lehetőség! Légyszíves közöld majd a további fejleményeket!! Köszi, és sok sok sikert! ;)

2013. dec. 17. 20:19
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el a fiúnak, mikor kettesben vagytok!
2016. jún. 8. 19:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!