Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyik barátom tegnap este...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik barátom tegnap este konkrétan rám mászott, de mára már nem emlékezett rá (m), csak az érzés maradt meg neki. Ilyenkor mi a teendő? Nekem tetszik. [meleg téma]

Figyelt kérdés

Nyakunkon a ZH-időszak, és tegnap megünnepeltük, hogy az egyik (a sok közül) végre jól sikerült.

Amúgy tudják rólam, hogy néha a fiúk felé is elkalandozok, de emiatt nem ítélnek el :)

Viszont az egyik barátom tegnap, amikor mentünk haza a buliról, belém kapaszkodott. Ez még oké, eltámogattam egy darabon, ha már úgyse voltam részeg (mondjuk tény, hogy úgy viccesebb lett volna:D). Többiek leváltak rólunk, mert elmentek még kajálni, de én mondtam, hogy inkább visszakísérem őt, elég rossz bőrben van.

Szóval felvettünk egy elég sajátos (vagyis lassú) tempót, és bandukoltunk hazafelé. Hirtelen közölte, hogy meg kéne állni. Azt hittem hányni fog, szóval mondtam, hogy oké, üljünk le akkor egy picit.

Sokáig nem történt semmi, csak üldögéltünk egy padon. Egész idilli volt. Aztán kezdett feltűnni, hogy egyre közelebb araszol hozzám kissé vacogva (nem volt túl jó idő hajnalban ugyebár). Éppen ezért nagy merészen azt gondoltam, milyen jófej leszek, ha átölelem. Meg is történt, csak hogy pár másodperc múlva hirtelen rám nézett, és hát elég közel volt egymáshoz az arcunk. Egy rövid (és a részéről kissé kómás) szempárbaj után zavartan elfordultam, és engedtem az ölelésen, de ő nem hagyta, mászott odébb velem együtt... Elég vicces volt így utólag belegondolva :D

Aztán ő is átkarolt engem, és szorosan hozzám bújt. Jól esett, de nem volt éppen a helyzet magaslatán, szóval kissé rekedt hangon közöltem, hogy jobb lenne, ha indulnánk. Mondta, hogy jó... Hát, üldögéltünk még egy ideig :DD

Aztán tényleg mondtam, hogy most már menni kéne, mire nagy nehezen (egy már-már mátrixos mozdulattal felkelt), és elindultunk.

Ahogy visszaértünk a koleszba, én szépen ágyba dugtam (:D), és már éppen mentem volna el, mikor halkan arra kért, hogy maradjak még. Jobb híján leültem az ágy szélére, és megkérdeztem, hogy jól van-e. Erre ő nem válaszolt, csak óvatosan felkelt, és mellém ült. Kíváncsian vártam, hogy vajon ebből mit akar kihozni... Ő pedig csak nézett, nézett, majd megindult felém és lágyan megcsókolt. Én pedig hagytam, pedig tudom, hogy nem kellett volna... De túl jól esett :\

Mikor elváltunk, nagyon édesen rám mosolygott, aztán még nyomott egy puszit a számra és lefeküdt aludni.

Én pedig csak néztem, hogy ez meg mi volt...

Egész este (inkább hajnalban) a csókon, meg ezen az egészen járt az agyam, és hogy vajon emlékezni fog-e majd.

Nemrég találkoztunk a többiekkel, és persze ott volt ő is, eléggé másnaposan szegény :) Csak bambult maga elé, mire egyik haverunk megkérdezte tőle, hogy na mi a helyzet. Ő pedig csak annyit mondott, hogy valakivel összejött az este, de nem nagyon emlékszik, csak hogy nagyon jó volt vele a csók. Én itt elég intenzív pirulásba kezdtem, de hála az égnek senki nem vett észre semmit...

Viszont most tulajdonképpen mindenki azon agyal, hogy kivel látták őt, ki lehetett az az emberke. Az volt a legjobb, amikor engem is kérdőre vontak, mert hogy velem volt ugye utoljára.

Most mit csináljak? Hagyjam az egészet?

Az a baj, hogy rám elég nagy hatással volt ez a csók. De ők meg konkrétan egy lányt kutatnak... inkább...

Nem tudom, mit kéne tennem :\ Elmondjam neki? Félek :D

Köszönöm előre is a tanácsokat!

20/F

2013. dec. 3. 14:53
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
óóóhhhh *______* hát mondd el neki h mi történt, és smárold le, aztán bújjatok össze, és beszéljétek meg h összejöttök. Aztán sokáig boldogak lesztek együtt, és itt befejezem :DDD
2013. dec. 4. 18:49
 12/36 A kérdező kommentje:

Tegnap este már nem beszéltem vele, úgy gondoltam, hogy majd ma. Bementem a szobájukba, pont jó volt, hogy csak ő volt bent egyedül. Beszélgettünk ilyen kis semmiségekről, aztán rákérdeztem, hogy akkor most tényleg nem emlékszik semmire...? Hát srácok, a füléig vörösödött :) Már éppen szóra nyitotta a száját, de visszajött a szobatársa, aki nagy vigyorogva mellénk csapódott.

Aztán elkezdte nekem mesélni, hogy képzeljem el, lehet megvan a titkos emberünk. Néztem rá nagy szemekkel, hogy mégis miről beszél, közben ő meg egyre jobban összehúzta magát. Mint kiderült, bejelölte őt egy csaj még a délután folyamán, és tényleg beszéltek pár szót akkor este. Szóval lehet, hogy ő az, akivel csókolózott.....

Hát én teljesen padlót fogtam. Hitetlenkedve néztem rájuk. Ő csak zavartan mosolygott, a szobatársa meg eszelősen vigyorgott. Aztán elkezdte elemezni, hogy de jó kis bige... Meg adta az instrukciókat, hogy hogyan kéne rátérni a csajnál a lényegre, és megtudni, hogy volt az este stb.

Miután megtaláltam a hangomat, közöltem, hogy csak benéztem, de már megyek is tanulni - elég furán néztek rám erre a kijelentésre, de nem jutott jobb az eszembe hirtelen >.<

Most mi a franc van? Páran írtátok, hogy szerintetek emlékszik. Amikor bementem, nekem is úgy tűnt. Meg ez a pirulása is...

Aztán most meg jön ez a csaj-dolog, hogy lehet megtalálták. Eszem megáll :D

Még ezek után is úgy gondoljátok, hogy érdemes lenne elbeszélgetnem vele? És hogy mondjam el neki, vagy kérdezzek rá? Valahogy elment az egésztől a hangulatom most... :(

2013. dec. 4. 22:48
 13/36 anonim válasza:
100%
Természetesen kérdezgesd tovább!
2013. dec. 4. 22:54
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

:O Ne máááár... Ajj, én azt hittem, hogy minden megoldódott, amikor megláttam a kisregényt. Hát, ha tényleg emlékszik (márpedig minden jel arra mutat), ez nem volt egy szép húzás a részéről. Lehet, hogy kicsit megijedt ettől az egésztől, és magának is nehéz bevallania, hogy mit is érez most.

Mindenesetre továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy beszéljétek meg. Azzal a csajjal meg nem kell foglalkozni! :D Ha ma már nem is, de holnap feltétlen beszélj vele, amint lesz rá alkalmad. Emiatt ne emészd magad feleslegesen. Szerintem tetszel neki! :) Ha már ott irult-pirult... :P Hajráá! :)

2013. dec. 4. 22:55
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Annyira ne vedd rossz néven, hogy a szobatársa előtt nem akarja bevallani, hogy veled csókolózott, próbálj meg kettesben maradni vele, és úgy beszélgetni. :)
2013. dec. 4. 22:55
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Igazat adok a többieknek, továbbra is kérdezgesd őt és beszélj majd vele! Biztosan csak a szobatársa előtt nem akarta mondani, amúgy meg lehet, hogy arra készült. Te magad mondtad, hogy már pont belekezdett volna, csak bement a gyerek :D Én drukkolok, remélem sikerül tisztázni, és jól jöttök ki belőle mindketten! :P
2013. dec. 4. 23:05
 17/36 anonim válasza:
100%

Biztos vagyok benne,hogy emlékszik mindenre! Ez csak egy jó kifogás,mikor valaki részeg és olyat tesz,amit józan állapotában nem tenne.

Mámoros állapotban az ember olyat tesz,amit mindíg is szeretett volna megtenni. Ilyenkor bátrabb,nincs benne félelem érzet,nem gondolkodik azon,hogy mi lesz holnap...

Sokszor elképedek azon,mikor valaki azt mondja egy átbulizott éjszaka után,hogy semmire nem emlékszik... Igen,az alkohol tompítja az agyat,de memóriát nem képes törölni :D.

Azt gondolom,hogy reflexből ezt mondják az emberek,ha valami olyat tesznek,ami (számukra) nem elfogadott. Így talán könnyebb a lelkiismeretüknek.

Szóval biztosíthatlak róla,hogy emlékszik mindenre,csak úgy van vele,hogy ha mindenki azt hiszi,hogy az az este kiesett,akkor ez a kis "kalandozása" biztonságban maradhat.

Én az egyenes beszéd híve vagyok,ezért azt tudnám neked tanácsolni,hogy négyszemközt beszéljétek meg mihamarabb (míg ez az érzés bennetek van). Kezd el neki feleleveníteni azokat a bizonyos hajnali órákat,s ha látsz valami visszajelzést az arcán,akkor kicsit merülj bele a témába és adj neki beszámolót arról,ami akkor valójában történt. Részletezd...

Viszont ha azt látod,hogy tudomást sem akar venni róla,akkor azokat a részeket hagyd ki belőle,amik miatt nem akar tudomást venni. ...

18f/m

2013. dec. 7. 08:56
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem te írtad ki véletlenül ezt a kérdést? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Csak hasonlóan megnyerő és aranyos stílusban van írva, kicsit olyan érzésem van, mintha direkt azért járnál fel a honlapra is írnál ki ilyeneket, hogy szórakoztasd az elalélt népet - a hozzám hasonlóakat :D - az írói vénáddal és a fantáziáddal. És fejben tovább is alakítod a történeteket, majd leírod a 'fejleményt'.

Mindegy, ez csak egy teória, de ha igaz, nehogy leállj vele, mert zseniális! :D

Ha pedig valóban ez történt, amit leírtál, szerintem mindenképpen beszélj vele. Lehet, hogy csak részeg volt és tényleg megbánta, mármint oké, nem undorodik a fiúktól és nem ítél el, de nem akarna most egy kapcsolatba belemenni. Téged viszont túlságosan tisztel ahhoz, hogy csak testiségre használjon. Persze az is lehetséges, hogy tetszel neki és az ital hatására tudott ez előtörni belőle, de így, hogy elmúlt a 'mámor' (:D), már szégyelli. De mindenképpen a kommunikáció hozza helyre a dolgokat, szóval hajrá!

Én szurkolok. :)

2013. dec. 7. 14:01
 19/36 anonim ***** válasza:
98%

"Nem te írtad ki véletlenül ezt a kérdést? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Csak hasonlóan megnyerő és aranyos stílusban van írva"

Hehe, ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel az elmélettel. :D

2013. dec. 7. 14:42
 20/36 anonim ***** válasza:
80%
Legközelebb dugd is meg jól.Arra sem fog emlékezni.Amúgy emlékszik,csak égne a többiek előtt.
2013. dec. 7. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!