Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » F vagyok. Sokat csalódtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

F vagyok. Sokat csalódtam lányokban! Mindig a nőket szerettem (volna)! Egy megaláztatás után kipróbáltam fiúval és azóta fiúkkal szexelek! Most akkor meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Fiút nem tudnék dugni, teljesen idegen tőlem és azt se szeretem, ha engem szopnak. Engem a pasi teste, arca hidegen hagy, nem izgat. Csak a farka! Mintha "átszellemültem" volna nővé!Női rucikban csinálom a legszívesebben fiúkkal! A nőkre már mintha nem állna fel, azt vettem magamon észre, ha felveszem a harisnyanadrágot a randi előtt, ekkor már olyan bizsergés, szexuális inger ér el, hogy ekkor kezd el felállni!

Most akkor meleg vagyok vagy biszex vagyok vagy transzvesztita? F vagyok.

2013. jún. 26. 14:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

lehet, az sem véletlen, hogy a lányok visszautasítottak, "loérezhették".

Az biztos viszont, hogy egy pasitól olyan élményeket kaphatsz, amit egy lénytól sohasem!

2013. jún. 27. 08:22
 12/12 anonim ***** válasza:
2013. jún. 27. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!