Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero csaj létemre miért gondolom azt, hogy a női test szebb mint egy férfié?
A fiúkhoz vonzódom. Előre leszögezném, hogy senkit nem szeretnék megbántani. De úgy gondolom, hogy egy női testben több minden lehet izgató egy férfi számára, mint egy férfi testben egy nő számára...
Tudom, hogy rosszul gondolom, de miért gondolom így? Nem rég ütött ez szöget a fejemben, és nem értem...
Egyáltalán nem gondolod rosszul... Én se értem, hogy a nőket mi a bánat vonzza bennünk. :D
25/F
nem gondolod rosszul! a női test szerintem is szebb, mint egy férfitest. pl. ha aktot kéne rajzolnom, inkább nő lenne a modellem.
(én is a fiúkhoz vonzódom)
Én is így gondolom, számomra egy szép női test olyan, mint egy műalkotás. De csak fiúkba tudnék beleszeretni, és az ő testüket tartom szexuálisan vonzónak. Pl nagyon tetszik a széles váll-hát, a formás kéz, fenék, tetszik, ha kicsit mackósabb egy srác. De mégis egyetértek veled :D
Szerintem nincs ezzel semmi baj, mégha a saját nemedhez vonzódnál sem lenne baj :)
szerintem(a biszex szerint) mindkét nemnek meg vannak a maga jellegzetes szépségei.A nő kecses,puha,gömbölyded,gyámolítandó.Míg a férfi erőteljes,izmos,kemény,védelmet nyújtó.
Persze ez embere válogatja,de alapból ez van...Talán ezért is tudok le feküdni nővel és férfival is,mert mindkettőt szépnek látom egyforma mértékben,de különböző módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!