Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a szebb? (bővebben lent)
2 lány közül kellene választanom
1.csajszi:barna szem,haj és bőr,vékony alkatú(kb.:34 kg.),kedves,jeles tanuló 13/L
2.csajszi:barna haj,világos bőr,kék szem,(kb.:38 kg.)jeles tanuló 13/L
ÉN:kék szem,világos bőr,vékony alkatú(36 kg),Forma1 rajongó,közepes-4-es tanuló.Nem érzem magam nagyon jóképűnek,erősnek,menőnek, hogy ilyen csajokkal járjak.Testi hibáim:kiáll egy kicsit a köldököm,vékony vagyok,ferdült a gerincem. :(
Hogy érjem el azt, hogy az egyik az enyém legyen?Udvariasság?Humorérzék?Menőzés?Mi?
13/F
Inkább tanulj, itt az év vége lassan!
13 évesen nem a kislányokon kéne járnia az agyadnak.
Hogy a fenébe vagytok ennyi idősen 40 kiló alatt?
Én (pasi) 60 kiló voltam 13 évesen...Amúgy meg azt válaszd aki iránt érzel is valamit,vagy tudnál.
Attól hogy valaki jeles tanuló, még nem lesz szép.
De attól sem ha vékony!
Szóval nem tudom öcsém, hogy melyik a szebb. De mondok én neked valamit: Ha választani kell a kettő közül, akkor csak EGYETLEN 1 DOLGOT VEGYÉL figyelembe!
Azt, hogy neked melyik tetszik jobban!!!
F23
Hagyjátok már ezt a kor témát, légyszíves!
Az ember akárhányévesen lehet szerelmes, fogjátok fel, nem a te érzéseid, hanem az övé.
A tetszés-nem tetszés kérdése sem fontos most itt, hanem az, hogy melyiknél van több esélyed.
Hajrá. :)
ma 18:50
Nem szerelmes, ha itt filózik és tőlünk kérdi, melyik csajt szedje fel....
Am 34 kg nagyon kevés, ha nem is jössz vele össze, tömj bele pár zsíroskenyeret.
Egyébként meg nem a koroddal van a baj, de ha ránk bízod annak eldöntését hogy ki legyen a barátnőd, akkor tényleg hagyd még pár évig a csajozás témát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!