Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cefreng kérdése:
Mit gondoltok azokról a fiatal tinédzser fiúkról akik azért próbálják ki az orált másik fiúval mert csak kíváncsiak?
Figyelt kérdés
Tehát nem pusztán melegek vagy biszexek hanem van egy ilyen időszak amikor a kamaszok néha vonzódnak a saját nemükhez átmenetileg.2012. jún. 4. 17:18
31/35 anonim válasza:
Világos, és tiszteletben is kell tartani az ilyen normális véleményeket/hozzászólásokat. Akkor talán e szempontból szerencséd is volt, hogy csak addig jutottatok el. Már neked szerencsés lelki szempontból, mert nem okoztál magadnak még nagyobb problémát.
32/35 anonim válasza:
Én is voltam fiatal, és kíváncsi is.Akkor még nen tudtam, hogy a kíváncsiság melett vágyat is éreztem az azonos neműek iránt.
Kipróbáltam, nagyon bejött és azóta élek kettős életet, mivel biszex vagyok, így duplán halmozom az élvezeteket.
32 bi f
34/35 anonim válasza:
Homárok. Ha 1 fiú nem undorodik már a puszta gondolattól is, hogy 1 másik kannal erotizál, az már csőb*zi, bocs de ez az igazság.
35/35 anonim válasza:
Sok itt a latens homo! (ggogle)
Természetes, a pszichoszexuális fejlődés része, de a családi nevelés ezt képes pro vagy kontra befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!