Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok undorítónak azt a viselkedést, ha egy nem 100% heteró srác a melegeket szapulja a haverjai előtt?
21 éves lány vagyok, van pár meleg barátom és nagyon szeretem őket.
Van egy közülük, aki hajlamos könnyen szexuális viszonyba keveredni idegenekkel is.. mindig óva intem őt, hogy legyen óvatos és bírjon a hormonjaival.
Ami a lényeg, hogy mesélte, hogy a férfi wc ben az egyetemen két fülke között található lyukon keresztül leszopta egyik csoporttársát... Meg tudta lesni az arcát, mert azt mondja arc nélkül nem szopna le senkit. Viszont a srác nem vette észre, hogy meglesték az arcát és nagyon élvezte a dolgot.
Másnap ez a barátom fültanúja annak, hogy a srác akit leszopott néhány fiú társaságában a melegeket szapulja és arrol beszélnek, hogy az milyen undorító dolog meg satöbbi...
Bevallom nem értek egyet azzal, hogy ez a barátom ilyen könnyen leszopogat más srácokat, de abban egyetértek vele, hogy undorító dolog, mikor valaki olyan akarja a heteró csődört játszani a külvilág felé, aki a férfi mosdóban szopatja le magát egy másik sráccal...
Nem kell vállalnia, hogy biszex (mert szerintem az ilyen ember minimum biszex), de legalább ne szapulja a melegeket, hanem maradjon közömbös, vagy terelje a témát, ha szóbakerül.. Hisz ezzel a viselkedésével végülis magának is árt....hisz benne is lappang valami...
Nem értem én ezt...
Köszönöm azok válaszát, akik a tárgynál tudtak maradni és nem kalandoztak el. Némely válaszoló olyan hülyeségeket írt, hogy inkább nem bántanám érte. :) Illetve volt, aki a személyes vitáját folytatta itt, pedig azt inkább privát levelezésben kéne...
Egy szó mint száz, én (lévén, hogy sok meleg barátom van) abszolút nem ítélek el semmit, amíg mind a 2 fél beleegyezik a dologba. Na mármost a fent említett srác pontosan tudta, hogy a fiú wc-ben nem egy lány fogja leszopni, azaz tudta, hogy egy fiú szopja le, mégis élvezte. Ne lőjjük be őt egy kategóriába, hogy ő most meleg-e vagy biszex vagy mi, a lényeg, hogy valamilyen szintű hajlama van, mert élvezi, ha egy vele azonos nemű szopja.. Ez pedig homoszexuális viselkedés, még akkor is, ha ő maga hozzá sem ér a másik sráchoz. Szóval aki szereti magát fiúkkal szopatni, legalább az ne verje már a nyálát, hogy ő mekkora nőfaló állat és minden b..zi undorító... Mert ezzel kicsit önmagát is pocskondiázza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!