Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok undorítónak azt a viselkedést, ha egy nem 100% heteró srác a melegeket szapulja a haverjai előtt?
21 éves lány vagyok, van pár meleg barátom és nagyon szeretem őket.
Van egy közülük, aki hajlamos könnyen szexuális viszonyba keveredni idegenekkel is.. mindig óva intem őt, hogy legyen óvatos és bírjon a hormonjaival.
Ami a lényeg, hogy mesélte, hogy a férfi wc ben az egyetemen két fülke között található lyukon keresztül leszopta egyik csoporttársát... Meg tudta lesni az arcát, mert azt mondja arc nélkül nem szopna le senkit. Viszont a srác nem vette észre, hogy meglesték az arcát és nagyon élvezte a dolgot.
Másnap ez a barátom fültanúja annak, hogy a srác akit leszopott néhány fiú társaságában a melegeket szapulja és arrol beszélnek, hogy az milyen undorító dolog meg satöbbi...
Bevallom nem értek egyet azzal, hogy ez a barátom ilyen könnyen leszopogat más srácokat, de abban egyetértek vele, hogy undorító dolog, mikor valaki olyan akarja a heteró csődört játszani a külvilág felé, aki a férfi mosdóban szopatja le magát egy másik sráccal...
Nem kell vállalnia, hogy biszex (mert szerintem az ilyen ember minimum biszex), de legalább ne szapulja a melegeket, hanem maradjon közömbös, vagy terelje a témát, ha szóbakerül.. Hisz ezzel a viselkedésével végülis magának is árt....hisz benne is lappang valami...
Nem értem én ezt...
nem szapulhatja... de egy valóban 100% hetero szájából hallva, legalább az ember elhiszi, hogy valoban undorodik a dologtól és eszébe sem jutna érintkeznie egy másik sráccal.
Míg, ha egy olyan teszi ezt, aki maga is kipróbálta és élvezte is.... milyen dolog már ez??
Aki lefekszik a saját nemével, az még nem jelenti azt, hogy meleg lenne. Látom már annyira belefolytál a dolgokba, ohgy már mindnekit melegnek látsz. Mivel nő vagy, ezért annyira nem égő,de inkább adj magadra kicsit.
A lakosság 1-2%-a meleg és 1% leszbi. A melegség az nem merül ki testi kapcsaltban. Hisz aki lefekszik az ellenkező nemmel, még nem jelenti azt, hogy hetero. Egy hetero ember az ellenkező nembe tud szerelemes lenni, míg egy meleg a sajátjába. Itt érzelmekről van szó.
Szóval nagyon eltorzult az értékítéleted.
hagyd már az értékítéletemet! nem érted a lényeget úgy látom... megprobálom ujra röviden összefoglalni...
nézd, ha egy srác leszopatja magát és élvezi a dolgot, akkor fogja máskor is élvezni... azaz nem nevezhető olyan embernek, aki csak az ellenkező nem iránt vonzódik...
De ha ezt még nem is nézzük, akkor se szapulja a melegeket, hisz kipróbálta ő is a dolgot és élvezte, azaz hazudik, amikor a külvilág felé úgy állítja be, mintha undorodna tőle...
Remélem végre érthető és világos a probléma...
Jó, akkor én is megpróbálom ismét összefoglalni a válaszomat:
De igen, undorítónak tartom, ha bárki bárkit szapul mert ilyen vagy olyan a vallása, bőrszíne, nemi irányultsága stb.
nem értem ez hogy jön ide kedves utolsó hozzászoló.
senki sem firtatta, hogy te mit tartassz undorítónak és én is egyet értek veled abban, hogy senkit sem kell az általad felsorolt okok miatt elítélni... viszont ha erre mégis sor kerül, akkor legalább ne olyan tegye már, aki maga is kipróbálta és élvezte is...
Te jó ég, kérdező!!!
Dehogynem firtatta, hát az a kérdésed, hogy
Nem tartjátok undorítónak azt a viselkedést, ha egy nem 100% heteró srác a melegeket szapulja a haverjai előtt?
Most őszintén fiúk! Van köztetek, aki a sorokat olvasva kicsit magára ismert? hogy : "hoppá, én is kiprobáltam már és élveztem is, de azért szidom mégis a homokosokat és magamnak sem ismerem be, hogy élvezem, ha fiu szop?"
az a véleményem, hogyha élvezed fiukkal is, akkor csináld.. és legalább magadnak ismerd be, hogy élvezed. Ne fojtsd el, csak mert a környezeted homofób....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!