Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartjátok undorítónak azt a viselkedést, ha egy nem 100% heteró srác a melegeket szapulja a haverjai előtt?
21 éves lány vagyok, van pár meleg barátom és nagyon szeretem őket.
Van egy közülük, aki hajlamos könnyen szexuális viszonyba keveredni idegenekkel is.. mindig óva intem őt, hogy legyen óvatos és bírjon a hormonjaival.
Ami a lényeg, hogy mesélte, hogy a férfi wc ben az egyetemen két fülke között található lyukon keresztül leszopta egyik csoporttársát... Meg tudta lesni az arcát, mert azt mondja arc nélkül nem szopna le senkit. Viszont a srác nem vette észre, hogy meglesték az arcát és nagyon élvezte a dolgot.
Másnap ez a barátom fültanúja annak, hogy a srác akit leszopott néhány fiú társaságában a melegeket szapulja és arrol beszélnek, hogy az milyen undorító dolog meg satöbbi...
Bevallom nem értek egyet azzal, hogy ez a barátom ilyen könnyen leszopogat más srácokat, de abban egyetértek vele, hogy undorító dolog, mikor valaki olyan akarja a heteró csődört játszani a külvilág felé, aki a férfi mosdóban szopatja le magát egy másik sráccal...
Nem kell vállalnia, hogy biszex (mert szerintem az ilyen ember minimum biszex), de legalább ne szapulja a melegeket, hanem maradjon közömbös, vagy terelje a témát, ha szóbakerül.. Hisz ezzel a viselkedésével végülis magának is árt....hisz benne is lappang valami...
Nem értem én ezt...
Nézd kérdező, én inkább ezerszer is homokos lennék, mint valami agresszív állat (tudom tudom, sarkítok, de most nézzétek el plz). Ha választani kell, akkor ezerszer is a homár élet. (Ami nem lehet olyan rossz, hisz ugyanúgy dolgozol, gyereket vállalhatsz, utazol, sportolsz, csak éppen a férfiak testi/lelki világára buksz). Hetero vagyok, de szeritnem miden heteronak van homokos gondolata, hiszen a normális fejlődéshez az ember megismeri a saját nemét is és a másikét is (most a heterókról van szó, mivel az vagyok).
Erről ennyit!
ma 18:28
Mondom a gyerekek. Agyoniskolázott.
És még értetlen is vagy...
"Hetero vagyok, de szeritnem miden heteronak van homokos gondolata,"
Csak a saját nevedben beszéljél, ha lehet. Te kis látens homokos.
Amúgy csak szólok, hogy a te elméleted szerint mindenki homokos valamilyen mértékben, ezt írtad fentebb.
Összevissza beszélsz, nem veszed észre?:D Egyébként a búzákkal nincs bajom, amíg nem nyilvánosan falják egymást. De azt rohadtul rühellem, ha jön egy ilyen kis csíra:), mint te és osztja az észt, hogy mindenkiben van meleg hajlam. Mégis honnan szeded ezt? Nem magadból kell kiindulni. A rózsaszín pólós 40kilós gyerekeken meg csak nevetni tudok és totál leszarom, hogy búzák-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!