Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy heteró barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy heteró barátom, akivel 1 éve vagyunk barátok, és az utóbbi időben elég furán viselkedik. Miért csinálja ezt? Sokszor mondja hogy cuki vagyok, és hogy aranyos, és sokszor simán megölel. Ha meleg lenne érteném, de ő tutira HETERO.

Figyelt kérdés

szerintetek ezt mire véljem? Múltkor pl együtt voltunk buliban, és simán átölelt, és azt mondta cuki vagyok, majd megsimogatta az arcomat, és ment csajozni... ez miért lehet? miért csinálja ezt? nem szeretek bele ezt már eldöntöttem, de miért teszi ezt velem? miért kell ilyeneket mondania, mikor hetero? hogy fájjon nekem? :((

meleg / f

2012. febr. 2. 18:58
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Jéé, ez az első kérdés itt :D
2020. júl. 30. 15:05
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
“Szerintetek Szex, szerelem témakörben nem kellene egy olyan alkategória, amely a homoszexuális/leszbi/biszex témákat öleli fel?“ 2011. november 4. napján tettem fel a kérdést. Szerintetek totál magától fejlődik(vagy legalábbis változik) az oldal és nem általunk?
2020. júl. 30. 21:00
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
De érdekelne ennyi év után is, hogy mi lett belőle. 😊
2022. márc. 18. 15:25
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!