Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy heteró barátom, akivel 1 éve vagyunk barátok, és az utóbbi időben elég furán viselkedik. Miért csinálja ezt? Sokszor mondja hogy cuki vagyok, és hogy aranyos, és sokszor simán megölel. Ha meleg lenne érteném, de ő tutira HETERO.
szerintetek ezt mire véljem? Múltkor pl együtt voltunk buliban, és simán átölelt, és azt mondta cuki vagyok, majd megsimogatta az arcomat, és ment csajozni... ez miért lehet? miért csinálja ezt? nem szeretek bele ezt már eldöntöttem, de miért teszi ezt velem? miért kell ilyeneket mondania, mikor hetero? hogy fájjon nekem? :((
meleg / f
Teljesen átérzem a problémád.Összebarátkoztam egy nekem tetsző sráccal, hogy a közelében legyek, és megismerjem jobban, telt múlt az idő (ezalatt akkora önuralom kellett, hogy hanyatt ne döntsem őt, hogy nem tudod elképzelni) A különbség annyi, hogy én kezdtem neki udvarolni, totálisan félreérthetetlenül, és óriási mázlim volt, mert pozitívan reagált.Majd később össze is jöttünk.
21/F
Amúgy hány éves vagy kérdező?
Minden embernek vannak rokonszenves embertársai. Vannak, akikkel szívesebben töltök el szabadidőt, szívesebben beszélgetek, esetleg barátságosan megérinthetik egymást. Ez lehet akár nő, akár férfi is. Van akivel szívesen megiszunk egy pohár bort, elmondunk egymásnak egy jó viccet. Ez még nem barátság, csak rokonszenv.
Egyáltalán nem jelenti azt, hogy szex kapcsolatot akar ilyenkor valaki. Egyszerűen, csak jól érzi magát a másik társaságában.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!